Matija Stojanović, Foto: MN Press
Matija Stojanović, Foto: MN Press

Kapiten Partizanovih kadeta u Čukaričkom: Brđani posle Zvezdinog, "ukrali" i talente crno-belih

Vreme čitanja: 1min | pet. 14.01.22. | 19:15

Tri bisera napustila Humsku

Nakon što je redove kadeta Čukaričkog pojačao talentovani napadač Crvene zvezde Luka Đorđević, konkurenciju u timu Momira Milete zaoštrila su i tri bisera Partizanove škole rođena 2005. godine: Matija Stojanović, Veljko Mirosavić i Janko Rakonjac.

Pri osvrtu na trio pojačanja Brđana posebnu pažnju privlači Matija Stojanović, ofanzivni vezista koji je generaciju 2005. u Humskoj predvodio sa kapitenskom trakom. Kadetski reprezentativac u timu Nikole Jovanića imao je ulogu plejmejkera i sezonama unazad bio je jedan od najboljih igrača ove generacije.

Izabrane vesti

Zapaženu ulogu među crno-belima imao je i Veljko Mirosavić levi bek izuzetno ofanzivnih karakteristika koji će zaoštriti konkurenciju u defanzivi bisera sa Banovog Brda, dok će značajno pojačanje predstavljati i Janko Rakonjac konkurent za mesto levog krila i centralnog veziste.

Trojica bisera sa novim saigračima će tokom proleća imaiti zadatak da anuliraju čak osam bodova zaostatka u odnosu na lidera Crvenu zvezdu, odnosno četiri u trci sa drugoplasiranim Partizanom. Stojanović, Mirosavić i Rakonjac će na megdan doskorašnjim saigračima izaći u 25. kolu, krajem aprila kada kadeti Partizana gostuju Čukaričkom.


tagovi

ČukaričkiFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara