Kapitalno pojačanje Romantičara: Paločević posle devet godina ponovo na Staroj Karaburmi

Vreme čitanja: 1min | pet. 26.07.24. | 11:11

Vezni fudbaler drugi put u dresu OFK Beograda

OFK Beograd je ozvaničio kapitalno pojačanje, pošto je dres kluba sa Stare Karaburme danas zadužio Aleksandar Paločević.

Vezni fudbaler koji je ponikao u redovima Romantičara, posle devet godina se vratio u dobro poznatu sredinu gde je kao slobodan igrač predstavljen u društvu sportskog direktora Andreja Mrkele.

Izabrane vesti

Nekadašnji fudbaler OFK Beograda, Vojvodine, Aruke i Nasionala, prethodne godine je proveo u Južnoj Koreji, a na Omladinski stadion je stigao po završetku trogodišnje epizode u Seulu.

Paločević je redove Romantičara napustio leta 2015, uoči sezone u kojoj je klub ispao iz elite, te se simbolično vraća u trenucima kada je OFK Beograd vratio status člana elite.

Između dva boravka na Staroj Karaburmi Paločević je ostavio zapažen trag u Novom Sadu, Portugaliji i Koreji. U Vojvodini je bio deo generacije koja je eliminisala Sampdoriju u kvalifikacijama za Ligu Evrope leta 2016. godine. Godinu dana kasnije sa saigračima je bio bolji od Dinamo Minska, dok su potom skupo prodali kožu AZ Alkmaru.

Vezni fudbaler iskustvom će doneti značajan doprinos Romantičarima koji su tim formirali uz akcenat na talentovane igrače, a od fudbalera sa zavidnim stažom nedavno je u redove plavo-belih stigao i Marko Gobeljić.



tagovi

OFK BeogradAleksandar Paločević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara