Komentari na vest

Kapitalac za Ligu šampiona: Bolonja potvrdila najskuplje pojačanje u klupskoj istoriji!

N

NemanjaGlob1

pre oko 2 meseca

Koga zanima, pojačanje je u petom pasusu...
2

24.232

pre oko 2 meseca

Mozda je to vama nebitno... ali vesti su vam postale nečitljive. Uvod od kilometar, svaka druga rec boldovana sto nema veze sa vešću... da bi negde tamo posle i bilo objašnjeno o kom igraču se radi itd... Nije cudo sto se ljudi prebacuju na tviter. U dve recenice dobiju sve informacije, bez da se pravi roman od toga, sa uvodom koji je skup petih tema zajedno.
S

Sf

pre oko 2 meseca

Baš tako. Uzeo si mi reč iz usta. Strašno me nervira da napišu ceo roman da tek na kraju saznam o kome se radi. Da li je želja tih što pišu da nas impresioniraju svojim znanjem i gomilom nebitnih podataka (jako mi znanje guglanje) ili ih prosto loše uče. Ako me interesuju svi ti podaci mogu da izguglam sam a ne da pola sata čitam referate. I jak mi skauting sam plaćanjem igrača 15 miliona, 12, 9 miliona. Nije da su neki sirotinjski tim. Skauting je kada dovedeš nekada HULKA IZ DRUGE LIGE JAPANA ZA 300 000 DOLARA U PORTO ILI DINAMO OLMA ZA DŽABE I SLIČNO. Pustite te reklame.
M

Mutommbo

pre oko 2 meseca

Ovo je smauting ozbiljan i igrači koji su u Holandiji prolazili ispod radara a mi doveli Motiku, Rišaira Živkovića i onog iz Intera, koji je pre Zvezde igrao u Švajcarskoj, crni onaj što igrao po desnom boku kad je Deki bio trener. Jedino sada Marin uspeva da iskopa po nekog igrača kao Đigu jesenas.
K

Kmeeek

pre oko 2 meseca

Ako ti se ne svidja navijaj za partizan. Što nisi pomenuo, Hvanga, i mnoge druge igrače od kojih je Zvezda zaradila pare ili će ih zaradiri. Navedi mi jedan klub koji nije imao promašaja. Dosta više sa tim. Nikad zadovoljni nikad srećni stalno tražite greške i loše stvari. Ništa lepo ništa pohvalno sjašite više.
F

FALJIPARTIZANI

pre oko 2 meseca

Mihajlo Ilić 0:9 i 0:5 talenat dva puta pozvan da bi ga prodali inače očajan je jako pa neće da ga zovu više. Faljijeva školica
L

Laganini

pre oko 2 meseca

Jado bolesni, nije vest o Partizanu da bi ti svoju mržnju ispoljavao,ovo je vest o Bolonji koja je kupila špica!!!