Komentari na vest

Kao u Vengerovo vreme: Arsenalov seksi fudbal i moćni Martineli (VIDEO)

d

djalminha

pre preko 2 godine

arsenal do kraja godine ide noricu pa gostuju vulvsi...uz te 2 pobede bi 1 januara ma krilima docekali man siti i ako bi tu napravili povoljan rezultat,realna onda postaje borba za 4 mesto...potreban je samo kontinuitet ovoj mladoj ekipi,a evidentan je veliki napredak u igri....u stvari,dovoljno je videti da od 1 do 90 minuta ginu po terenu,sto prethodnih godina nije bio slucaj....uzivanje je gledati ovako mladu ekipu,a da ostanu na okupu 3-4 godine uz koje pojacanje,nadali bi se i samom vrhu...u svakom slucaju,moralo je da se presece,otera se skart,do leta nadam se i ostatku skarta da se vide ledja,da se podmladi ekipa i ti mladi,jos uvek neiskvareni momci,da kidaju bas kao sto i rade,a takvima je i poneka greska oprostena...ostalo je jos malo primadona ali do leta mislim da ce se i to resiti...samo napred.
W

Woolwich FC y nada mas

pre preko 2 godine

Lids bez osmorice standarnih i ovi ih kao razvalili? Slično kao i u zadnjoj utakmici protiv West Hama kad je sudija svirao nepostojeći penal i isključio Coufala. Sad naravno ide euforija LŠ sve do iduće petice i blamaže.
G

Gost300

pre preko 2 godine

Nije bolest sve sto boli
W

Woolwich FC y nada mas

pre preko 2 godine

@gost300 Istina najviše boli dok se osjećaš prozvanim
O

Oirad

pre preko 2 godine

Imaš neki opasan kompleks čim čekaš da komentarišeš svaku vest vezanu za Arsenal. Dobio ih je Siti pre neki dan sa 7:0, ali to je Siti gde igraju najbolji igrači pa ti ne smeta što Lidsu fali 8 prvotimaca. Kada je Arsenal u pitanju onda se priča da Lidsu fali 8 igrača. Ako ne gotiviš Arsenal onda prati svoj klub i raduj se uspehu svog omiljenog tima. Batali Arsenal.
G

Gost300

pre preko 2 godine

Najbolje da ti nekog mozes prozvati,ti samo sa sobom imas problem 😉
D

Darko55

pre preko 2 godine

Kazes Lids bez osmorice standardnih? Meslije, Rafinja, Ejling, Dalas, Dzek Harison, Klih nisu standardni? Odigrali su svaki mec kada su zdravi. Nije lepo to sto lazes.
M

MOT

pre preko 2 godine

Kakav naslov razmontirali Leeds. Kad ti fali 8 standardnih prvotimaca hajde da kazem 7 plus Pascal koji je stalno tu u opciji za prvih 11 plus Shakleton a onda i Harrison sta se moglo ocekivati. Videt cemo Arsenal sa malo ozbiljnijim klubivima ne mislim da mogu medju 4 a mom Leedsu preostaje grcevita borba za opstanak.
G

Gost300

pre preko 2 godine

Koliko je falilo Evertonu protiv celsija pa nisu uspjeli dobiti,a kad Arsenal ima malo srece onda je to problem?
M

MOT

pre preko 2 godine

Gost300: Everton je tim koji ima veci fond igraca i Premijerligaski status godinama, Leeds se tek pronalazi i jako se malo ulaze u ifrace i kad ti ne igra 8 od 11 onda je normalno da neko razmontira. Niko se ne zali na poraz sasvim zasluzena pobeda Arsenala ali samo podvlacim da n in su bili u istim pozicijama. I Leeds je zamalo izeo bod protiv Chelsea bez 6 standardnih.
G

Gost300

pre preko 2 godine

A dali je neko pisao koliko je Arsenalu falilo igraca u prva 3 kola,ili je bilo posprdavanje,svi strucnjaci na sajtu su se ismijavali svim ovim pojacanjima,od Ramzdejla pa nadalje?
J

Jaffa keks

pre preko 2 godine

Lids jeste bio osakacen povredama, ali svako Arsenal igra odlicno i zasluzeno pobedio. Odlicna stvar sto sva 4 mlada igraca dobrinose golovina Martineli, Saka, ESR i Odegard. Lakazet ponovo dobar i kad ne daje golove, doprinosi igri tima za razliku od Aubu. I pozdrav za momka koji svima lupa po 10, 20 minusa na sve vesti o Arsenalu.
G

Gostic321

pre preko 2 godine

Neka ste i vi nekad pohvalili Arsenal! Kad sam procitao naslov vesti, jos jednom sam proveravao jel sam na mozzart sport usao...
I

Izdaja U Tem Denveru

pre preko 2 godine

Kako momci izgledaju, nevera. Naravno, ovakav lids nije merodavan, ali stav na terenu, zelja, ma sjajno. 4-1, 92.min martineli i esr trce i vrse presing. Renato sancez i spic(vlahovic ili david), sledece sezone jos malo da se uigraju i 23/24 kandidati za titulu. Mozda zvuci smesno, ali ovi klinci su vec sada dobri, a za 2 godine ce biti zmajevi. Remzdejl, vajt, gabriel, tomijasu, tavares, tirni, lokonga, saka, esr, martineli, odegard svi do 24 godine. Uz veznjaka i spica, koji ce nadam se takodje biti tako mladi zaista preozbiljna ekipa u najavi. Jedini problem je mikelito, ali necemo o tome sad…
G

Ghost007

pre preko 2 godine

Mnogo mi je drago zbog Arsenala, mislim da ih ceka dobra buducnost, imaju pretalentovane klince u ekipi Martineli,Saka, Edegar,Vajt... treba samo da prodaju Dzaku i da dovedu Tolisoa i u spicu Vlahovica umesto Lakazeta.
O

Oirad

pre preko 2 godine

Arsenal kida. Nadam se da mogu do top 4 na kraju sezone
V

Vare

pre preko 2 godine

Simpaticna ekipa.bice dobri .ali bojim se da ce ugurati mancester na 4 mesto na kraju
S

Savaloralinovačke

pre preko 2 godine

Ovaj Martineli je suvo zlato Arsenala. Ako ga zaobidju povrede, bice brutalan igrac
1

14

pre preko 2 godine

Next Ronaldo
1

14

pre preko 2 godine

Bravo Guneri! Samo jako. Sad u januaru stižu ozbiljna pojačanja, pa sledeće sezone juriš na titulu.
P

Portista

pre preko 2 godine

Kako bi im legao Vlahovic umesto Lakazeta, uf.
G

Gaginjo

pre preko 2 godine

Kao budali šamar
R

RealNo1

pre preko 2 godine

Samo da se rijese Dzake i bice 50% jaci.