Kanga i Gobeljić spremni za Hof

Vreme čitanja: 1min | uto. 01.12.20. | 21:55

Najverovatnije kreću sa klupe

Najbolji Zvezdin igrač Aleksandar Katai je završio polusezonu i neće konkurisati za meč protiv Hofenhajma narednog četvrtka u petom kolu grupne faze Lige Evrope, ali Gelor Kanga i Marko Gobeljić hoće.

Pomenuti tandem je zbog povreda propustio prethodno gostovanje u Gentu, ali su uspeli da se u fotofinišu ubace u konkurenciju za duel protiv Hofenhajma na Marakani. Kanga i Gobeljić su večeras prvi put trenirali sa ekipom Dejana Stankovića. S obzirom da su tek izašli iz povreda i da su odradili tek jedan trening, a sutra će drugi, mala je verovatnoća da će se naći u startnih 11 protiv Nemaca u četvrtak. Ipak, za Stankovića je svakako dobra vest da su u konkurenciji za tim i da su se stavili na raspolaganje da makar uđu sa klupe. Podsetimo, Kangu je mučio primicač, a Gobeljić je imao problema sa listom.

Izabrane vesti

Pored Kataija, Zvezda sigurno protiv Hofenhejma neće moći da računa ni na Milana Rodića koji je bio pozitivan na korona virus, a u odnosu na gostovanje u Gentu biće jača za Sekua Sanogoa koji je odradio suspenziju zbog žutih kartona.



tagovi

Gelor KangaMarko Gobeljić

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara