Reprezentativci Kameruna (©Reuters)
Reprezentativci Kameruna (©Reuters)

Kamerun i Švajcarska donose najveću zaradu u Mozzartu

Vreme čitanja: 2min | sub. 08.06.24. | 10:39

Nigde nećete naći veće kvote na njihove pobede

Brojimo sitno do početka Evropskog prvenstva. Klupska sezona se završila, reprezentacije se polako zatežu za početak turnira, ali to ne znači da nema interesantnih mečeva na programu i ove subote. Bukmejkeri Mozzarta su odabrali dve, za koje će kečevi da budu u svakom trenutku najveći na svetu.

Reč je o reprezentativnim mečevima, po jedan u Africi i Evropi. Ovaj afrički, susret Kameruna i Zelenortskih Ostrva, deo je kvalifikacija za Mundijal 2026. godine u Severnoj Americi. Okršaj Švajcarske i Austrije u Sankt Galenu je prijateljski, mada je za oba tima generalna proba pred EP.

Izabrane vesti

Poslednji meč 3. kola D grupe kvalifikacija za Mundijal donosi nam derbi. Ko pobedi u Juandeu izbiće na prvo mesto, jedino koje garantuje plasman u drugu fazu. Oba tima imaju po četiri boda, tri manje od lidera Libije, koja ima meč više. Ispred njih je i Angola sa pet bodova. Kamerun je do sada savladao Mauricijus (3:0) i remizirao sa Libijom (1:1), dok su Zelenortska Ostrva prvo uzela bod protiv Angole (0:0), a zatim bila bolja od Esvatinija (2:0). Poslednji put su se Zelenorćani i Kamerunci sastali 2022. godine, kada su odigrali 1:1. Za Kamerunce igra i jedan igrač iz Mozzart Bet Superlige Srbije, desni bek niškog Radničkog Kolins Faj.

ŠVAJCARSKA - AUSTRIJA (SUBOTA, 18.00), KEC 2,30

Švajcarska će otvoriti Evropsko prvenstvo 15. juna protiv Mađarske u Kelnu, dok će Austrija debitovati dva dana kasnije okršajem sa Francuskom u Diseldorfu. Za ta dva meča oba tima imaju samo još ovu probu u Sankt Galenu. Prijateljsku, ali značajnu za taktiku. Švajcarci su pre četiri dana savladali Estoniju sa 4:0, što im i nije bila preterano jaka provera. S druge strane, Austrijanci su u Beču bili bolji od selekcije Srbije sa 2:1. Ostavili su veoma dobar utisak i sa kombinovanim sastavom, lako je moglo da se desi da slave i ubedljivije. Orlove su spasile intervencije Vanje Milinković-Savića i Strahinje Pavlovića u drugom poluvremenu. Bila je to šesta uzastopna pobeda Austrijanaca, računajući i prijateljske mečeve i kvalifikacije. Ovo će da bude sedma prijateljska utakmica Švajcarske i Austrije u ovom veku, prva još od 2015. godine. Sajdžije su tada slavile sa 2:1, bila im je to pobeda za 5:1 u pobedama u 21.veku. Austrijanci su taj jedini trijumf zabeležili još 2006. godine.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Liverpul na Enfildu, Bilbao na San Mamesu ili možda Romu na Olimpiku?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

---------------




tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara