(©MN Press)
(©MN Press)

Kalulu: Navijači su nas iznenadili, nismo hteli da im pokvarimo žurku

Vreme čitanja: 2min | pon. 28.10.24. | 11:11

„Srećni smo što su se vratili“, kaže napadač crno-belih

Partizan je uz preokret pobedio Čukarički u derbiju 13. kola Mozzart Bet Superlige (3:1), ali i dalje se priča o povratku navijača na stadion, bilo ih je više od 20.000, kao i fenomenalnom ambijentu koji su napravili.

Ta slika dala je krila i fudbalerima da naprave veleobrt na terenu u drugom poluvremenu i da nastave malu pobedničku seriju. Aldo Kalulu, napadač Partizana, takođe je ambijent na tribinama izdvojio kao najbitniji deo utakmice sa Brđanima.

Izabrane vesti

„Bilo je impresivno! Imali smo priliku da iskusimo kako nas navijači bodre na gostovanjima, ali to ne može da se poredi sa podrškom od subote. Srećni smo što su se Grobari vratili“, poručuje Kalulu.

Kako je rekao, ni sam nije očekivao da će posle gotovo praznih tribina odjednom doći više od 20.000 ljudi.

„Imali smo kvalitetnog rivala, nismo bili najbolji, ali smo odgrali dovoljno da dobijemo. Navijači su bili u centru pažnje, nismo im uništili žurku i srećni smo i zbog nas i zbog njih. Nisam ih očekivao u ovolikom broju, baš su nas iznenadili, kad smo izašli iz tunela i videli sliku, jako smo se obradovali. O ovome sam slušao, a prvi put sam doživeo“.

Odao je Kalulu priznanje Čukaričkom na dosta dobroj utakmici.

„Nismo osetili pritisak, možda smo malo slabije igrali, jer je Čukarički dobar sastav, otežao nam je posao, ali smo igrali kod kuće, pokušavali smo sa pritiskom. Međutim, oni su gradili akcije iz poslednje linije, igrali bez stresa i to im je pomoglo. Onda smo popravili neke detalje i to je urodilo plodom“.

Upisao se Kalulu u strelce, treći gol je bio njegovo delo i ne krije da mu daje krila.

„Dosta mi znači, jer početak sezone nije bio lak. Ofanzivac sam, moram da asistiram ili dajem golove. Uvek dajem sve od sebe, ali bez statistike gubim samopouzdanje. Ovako, pomažem timu da napreduje“, istakao je Aldo Kalulu.


tagovi

Aldo KaluluFK PartizanMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara