Komentari na vest

Kaluđerović sa sinovima u Augzburgu: Ne otpisujte ove momke! Nama, ali i Hrvatima, fali brzina

Z

Zvlat BG

pre 3 meseca

Pozdrav za novopečenog menadžera! Gde se Ostoja sakrio? 😂
Г

Гоуст

pre 3 meseca

Одакле тебе извадише?
D

Dejčel

pre 3 meseca

Bože mili, kad se setim koga sam sve gledao uzivo kako pokusava da igra fudbal. Zamislite tim gde se on kao isticao. Sad mi se place kad se prisecam.
C

Chinadjerovic

pre 3 meseca

uzima ofku u najavi
Z

Zoran 91

pre 3 meseca

Andrija niko živ nebi uputio bilo kakav prekor momcima da oni ginu i da se bore i daju sve od sebe za pobedu. Ali kad vidiš balerine kao što su Gacinovic i SMS npr onda nemožes kao navijač ostat ravnodušan. Ta snaga, kondicija i brzina kako to da nama uvek fali pa valjda smo i mi od krvi i mesa kao i nemci i ostale zemlje valjda i mi treniramo svaki dan. A ne mi se zezamo i sve osim novaca shvatamo neozbiljno.
B

Batistuta1

pre 3 meseca

Ko si ti Jbt...
D

Djurovski

pre 3 meseca

Nasi igraci su svesni da nemaju tu brzinu za danasnji fudbal, zato i lopta stalno ide u nazad. Zato bi se apsolutno slozio sa Andrijom da nam fali brzina. Definitivno je doslo vreme za podmladjivanje reprezentacije jer i mi imamo momke koji trce preko 36 km/h a to je ono sto pravi razliku u danasnjem fudbalu.
J

Jimi

pre 3 meseca

Ma šta me briga šta Hrvatima fali??? Ako tako gledamo i nama fali bronza, srebro sa SP!!!
N

NN7

pre 3 meseca

Najgori napadac u istoriji Srpskog fudbala 🤣
S

Sten Kolimor

pre 3 meseca

Vidim da mu je sin dobro, secam se da je skoro imao neki ozbiljan zdravstveni problem!
Z

Zvlat BG

pre 3 meseca

Povređena ruka kojom je uhvatio žicu pod strujnim naponom.

Mr 007

pre 3 meseca

Al' se ugojio 🤣. Svaka cast AK99 za partije u Zvezdi.
B

Buljko

pre 3 meseca

Ja bi digao ruke od fudbala, tu leba za nas nema nego da probamo da napadnemo iduću sezonu zvezda granda i da probamo da prekinemo dominaciju Bosanaca, realnije je mnogo
H

Hahahe

pre 3 meseca

Tebra, kako si me nasmejao...
D

Dusanrsrs

pre 3 meseca

Ma samo hvali brate, mozda i tebe pozovu u FSS da se muvas za dobre pare
S

Sekula 09

pre 3 meseca

Brzina fali? Pa dobro, necemo se sad poubijati. Drugi nek zure, a mi cemo polako pa dokle stignemo. U komentarima uvek imajte na umu ovaj faktor i manje cete ae nervirati i zeleti ono sto pripada brzim.
U

Uzas

pre 3 meseca

Neka si ti bio brz.
z

zaks

pre 3 meseca

Za razliku od tebe, ja ne verujem u ove momke, ali zbog nedoraslog selektora D.S. Piksija! Ne vidim koji bi to momci na svetu , bilo što postigli sa D.S. Piksijem. Razočaran sam u njega kao trenera! Danci će nam datoi od 3 do 5 komada!
F

Fali

pre 3 meseca

Trcanje, pozrtvovanje
B

Brundo

pre 3 meseca

Atmosferu kvari to sto Piksi dozvoljava da igraci na takmicenja vode zene, starlete i ljubavnice.Tako je i u Kataru bilo.I ne samo to.Ko je hteo mogao je da udje u hotel gde su bili smesteni fudbaleri.Samo strogi karantin dolazi u obzir kad ste na takmicenju.Nigde oni i ne idu peske vec ih autobus odveze da treniraju i vrati ih u hotel.Ali kod Piksija nema discipline.Nema reda i rada.Kad imate jednu casu sa cistom vodom i kad u nju sipate mutnu vodu onda citava casa ima da se zamuti.Reprrezentaciju cini 26 fudbalera.Previse tu ima ega i gordosti.I Piksi je sam takav.Njih ne pobedjuje poraz vec to sto su se namlatili para.Postali su lenji i bezvoljni.Pogledajte samo Mitrovica i Sergeja.Mrcine.Da vide kako je nekome da kopa u rudniku na 400-500 metara dubine.Glava u torbi svakog dana.Mora neko i to da radi.Fudbaleri su se zasitili.Najeli su se i napojili.Njima je to dosta.
v

vulex

pre 3 meseca

Mitar ga daje za pobedu i prolazimo ako Bog da.
J

Jana iz Saraorca

pre 3 meseca

I ja volim brzo♥️😈
1

12344

pre 3 meseca

Zato njegov mali Gluscevic iz Kragujevca, lagano brzina za Top 5 liga eEvrope. Tako ih i skautira, samo brzins ovo ostalo cemo doraditi.
S

Srbe

pre 3 meseca

Ne fali im zelja i naravno kvalitet. Oni posle dva SP gde su bili medju 3 najbolja normalno da imaju pravo na ovako nesto i doslo je do kraja jedne generacije koja je mnogo uradila. Sta su nasi ono uradili sem sto su promenili zene medju sobom i namestili frizure? A da... Nista okrecemo se sledecem takmicenju