Kaluđerović menja Andrića u Zaprešiću

Vreme čitanja: 2min | pet. 11.01.19. | 11:02

Inter angažovao još jednog Srbina, štopera Ivana Tatomirovića

U Zaprešiću zaista cene Srbe. Najbolji strelac šampionata Hrvatske Komnen Andrić na pragu je odlaska iz Intera, a čelni ljudi Keramičara nisu sedeli skrštenih ruku. U predgrađe Zagreba, u žuti dres Intera i Komnenove kopačke ući će Andrija Kaluđerović, koji će pokušati da nadomesti učinak zemljaka.

Kapiten tima iz Zaprešiča, strelac deset golova u dosadašnjem toku sezone, priključio se pripremama hrvatskog prvoligaša, ali je samo pitanje dana kada će da razduži opremu, pa se Inter potrudio da mu što pre dovede zamenu. Izbor je pao na Kaluđerovića, koji dolazi kao slobodan igrač iz indijskog Delhija. Andrija iza sebe ima bogato iskustvo. Igrao je za OFK Beograd, Rad, Crvenu zvezdu, Vojvodinu, u Kini, Španiji, Švajcarskoj, Australiji, Kataru, Litvaniji, Indiji, na Tajlandu i Kipru, a zabeležio je i tri nastupa za reprezentaciju Srbije. Zanimljivo, Inter će Kaluđeroviću biti 21. klub.

Izabrane vesti

Ove zime u Zaprešić je stigao još jedan srpski internacionalac. Reč je o Ivanu Tatomiroviću, štoperu poniklom u Crvenoj zvezdi, a koji je put krčio kroz Srem, Sarajevo, kao i finski Helsinki, RoPS i Marijehamn.
"Tatomirović je moja želja već dugo vremena. Dve godine ga 'lovim'. Pravi je igrač i pravi karakter kakav treba našoj ekipi. On je vođa, bio je kapiten Sarajeva, a dve godine i najbolji odbrambeni igrač finske lige", pun hvale bio je strateg Keramičara Samir Toplak.

Inter će u subotu 12. januara odigrati prvu pripremnu utakmicu, u Zaprešiću će gostovati Rudeš (14.00).

Foto: Star sport


tagovi

Inter ZaprešićKomnen AndrićAndrija KaluđerovićIvan Tatomirović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara