Komentari na vest

Kako u nokaut fazu kad primiš 14 golova: Nije Onana (glavni) krivac, Bruno pravi glupe faulove

К

Како је бруно крив

pre 7 meseci

Када су то требали да затворе мектоминеј и амрабат.. где су били и шта су радили?
G

GeOs

pre 7 meseci

Kad golman primi onakva dva gola, kroz "usi" sto bi se reklo, nema sta da se trazi ko je napravio faul pre toga ili slicno. Uvek je golman kriv za onakve golove. Dal su glupi ili pametni fauli, to u ovom slucaju nema veze. Ista fora za Kangu... kao izbacio nas serif jer je on izgubio loptu na 40m (sto se svakom veznom igtacu desi minimum jednom na utakmici)... A golman prima go sa 30+ metra... i ne nije on kriv.
a

aaaaaaaa

pre 7 meseci

Dje ode Kazemiro i Varan kuku
r

rezonn

pre 7 meseci

čovek je primio dva gola iz slobodnjaka po sred gola , da su mu ih zavukli pa da kažeš kriv je bruno
m

monteroo

pre 7 meseci

Kad je ovaj smeker setac kapiten junajteda ,posle kina,gigsa,vide,skolsa,kantone i treba da propadnu kao sto propadaju . Ali mislim da amere to ne zanima sve dok je poseta na old trafordu 76000 plus minus 500 ljudi.
E

Elekserou

pre 7 meseci

Imaju zicer protiv Bayerna, kod kuce (ako je Bayern ikome zicer ) .Nemci su vec prosli, imaju puno povredjenih i Tuhel je najavio da ce šansu dobiti igrači koji retko igraju u Bundes ligi i mladi igrači.
Y

Yaya Sanogo

pre 7 meseci

Bruno je jedan od najboljih kreatora igre na svetu, odlican je i strelac i sto je najbitnije uvek je dostupan nikad nije povredjen. Ali brate mili koliko doprinese na utakmici toliko i oduzme ako ne i vise. Defanzivno supalj, fizicki preslab i prespor, veoma lako gubi loptu.
z

zna li se šta?

pre 7 meseci

Da li je neko upućen šta se dešava sa De Heom ? Realno lik bi trebao da se vrati i da prođe kroz mini ciklus priprema i biće bolji od ovog Onane.

Utičnica

pre 7 meseci

Bojke možda je čovjek mislio na sve igrače, jer nije naveo štopere legende nego sve igrače. Ovo mu možda samo bode oči jer i jeste smiješno, ali po meni najgori i najjadniji kapiten u istoriji je Bruno.
K

Kleo

pre 7 meseci

Na sta je ovaj klub spao kada mu je kapiten Bruno Fernandes. Na stranu fudbalski kvaliteti, covek je takav placljivko, celu utakmicu samo mase rukama i kuka, imas utisak da u svakom trenutku moze da zaplace. Da ne pricamo o glupostima poput sinoc gde pravi 2 nepotrebna faula posle kojih primaju 2 gola. Garnaco prototiv prgavog argentinca koji nema osnovno kucno vaspitanje, Entoni prevara, itd.
P

Pedja108

pre 7 meseci

Ja stvarno ne mogu da shvatim da su oni Onanu platili 50 miliona. Pa pola nasih golmana iz lige su bolji od njega i ne bi primili ovakve golove. Onaj drugi gol je sam sebi dao.
Т

Тен Хаг преварант

pre 7 meseci

Којом друже узлазном путањом? Довољно је рећи да клуб такве историје и онаквих играча, спада на то да му штоперски тандем чине Линделоф и Мегвајер. Паметном доста.

bojke

pre 7 meseci

Osim Vidica i Ferdinanda , Junajted nije ni imao neku klasu od stopera pre i nakon njih
@

@bojke

pre 7 meseci

Druže igrao Jap Stam, Loran Blan, Roni Jensen, Geri Palister, Stiv Brus... I to je samo ono što je bilo nekih 7, 8 godina pre Vidića i Ferdinanda. Možda oni za tebe nisu klasa, ali su u to vreme bili jedni od najboljih na svojoj poziciji.
B

Bobe777

pre 7 meseci

Jednostavno sam se prepustio tami koja se nadvila nad Unitedom i to je to,ne mogu vise da gajim nade jos od Murinja da JE TO TO...Jer dok god oni bolesni,izopaceni,i jezivi Glejzeri ne odu iz kluba,verovatno cak i pod zemlju,da budemo sigurni,nema od Uniteda nista.Ivaj Retklif,cini mi se da misli dobro,e sad,koliko moze sa svojih 25 posto,to je pitanje.Ali vidim da ima ideje oko Maldinija,nekih pojacanja koja su STVARNO pojacanja itd...Ne znam samo kako i pored strogih zakona i svega,navijaci tamo mogu da gledaju kako Old Traford prokisnjava,Izopacene dede iz amerike pletu mrezu,skidaju kajmak,svi gledaju,mrste se,ali se nista ne radi,e,pa onda cemo da se opustimo,ne nadamo se nicemu,sredina tabele TOP,i lepo....Kao,problek sto Bruno pravi faulove,hahahaha...Pa,fantazija od razloga,tu ne valja nista,od infastrukture,do matorih americkih bolesnika.Ali,United je preveliki klub i brend da bi to moglo trajati doveka,toliko od moje nade za bolje sutra United-a....
г

гост 1312

pre 7 meseci

Боби Чарлтон, Ерик Кантона, Рој Кин, Гери Невил, Немања Видић, Вејн Руни…. Бруно Фернандеш. Какав суноврат великог клуба!
G

Geri Nevil je

pre 7 meseci

bio obican panj i ne dizi ga u nebesa samo da bi ispao cool. Smesan si. Cuj njega Geri Nevil je kao klasa, a Bruno promaja.
2

24.04.1902.

pre 7 meseci

GGMU!!
s

sjsjs

pre 7 meseci

Nekad je tu zelenu traku oko ruke, pored ljubimca domace publike i ostrvske javnosti Ria Ferdinanda nosio Nemanja Vidic, a sad je to Bruno? Sinko, moras ti jos dosta pasulja da jedes…
B

Bilili

pre 7 meseci

Ja sad cepio 2 tanjira.