Komentari na vest

Kako u Humskoj gledaju na slom reprezentativnih selekcija: Hajde da ne budemo sujetni

l

lazeta

pre 29 dana

Broj 9 dat Lazeticu hahahahh Boze uzmi me
G

Gnjatic

pre 29 dana

Duka brat svima uz dlaku i nikome se ne zamera. Ponekad se eto zaleti na sudiju ali nije strasno. Posle se izvinjava. Gospodin.
F

Fudbalista

pre 29 dana

Sve počinje od prvog razreda osnovne škole. U fudbalu od petlića pa čak i predpetlića. Zašto? Zato što nemamo trenere dovoljno stručne da nauče decu osnovama fudbala, počev od prijema lopte, do preciznog dodavanja, potom kondicione pripreme i na kraju taktičke zrelosti. Druga stvar su preambiciozni roditelji koji bi da odmah prodaju dete i zgrnu pare, a na to se nadovežu menadžeri koji mogu da obećaju brda i doline. Liga B timova, i to ozbiljna, da deca igraju ozbiljne utakmice jer u prvi tim ne mogu da privire zbog stranaca koji em ima pravo na koliko ima, da budu u sastavu, em po ko zna kom osnovu i iz ko zna kog razloga dobiju državljanstvo pa nisu stranci i em su iz EU pa se ne smatraju strancima..... i onda nema mesta za decu. Posebna priča je trenerska škola FSS. Ko sve tu dobija diplome i PRO licence, je kosa da ti se digne na glavi. Naš fudbal je odavno umro, samo to još uvek nije javljeno na vestima. ... objaviće kad prođe EP i mnogi iz A reprezentacije odluče da završe reprezentativnu i igračku karijeru a umesto njih nema ko da dođe.
N

Nekorektno

pre 29 dana

Duljaj je zadnji covek u Srbiji koji moze komentarisati igrace jer on unistava omladinsku skolu dovodjenjem sumnjivih igraca za velike pare.Cemu onda OS ako prednost z Partizanovom sistemu umaju igraci koji dolaze iz Kikera,Kragujevca,Cuke itd?A sve zarad licnog interesa
S

Sramota FSS

pre 29 dana

Upropastiše fudbal u Srbiji, kako reprezentativni tako i klupski. Niko ne preuzima odgovornost, a uskoro će tzv. Kosovo biti jače jer će njima Švajcarska stvoriti bar 6-7 fudbalera dok deca naših gasterbajtera sve manje žele da igraju za Srbiju...
Z

Zvlat BG

pre 29 dana

Kako sada nisi kompetentan? Kako si kompetentan da "ratujes" sa Omladinskom skolom svog kluba, a nisi u stanju da pošteno kažeš ono sto svi znaju koji su u fudbalu? Nacin na koji se radi, kako se vrsi selekcija, kako se dolazi u Savez(e), sprega kumovsko-burazersko-menadzerskih veza i vezica, sprega kriminala/politike, zasto nas nema nigde i zašto ne postoji kapacitet za bilo kakve promene?
Z

ZarkovacVlad

pre 29 dana

Zato sto zna kako je zasluzio da se nadje tu gde je. Cuti, vrti neke fraze koje nista ne znace i ne zameraj se stranci. Jos bolje, slikaj se sa njima. Pozicija je tu, sa kumom ce da se okrene par transfera, komisije.... Sto da talasa i brani Partizan kad mu "nista nije dao". Bljak!