Komentari na vest

Kako Nađ vidi Nathovu ulogu u Partizanu: Ne moraš da budeš brz, ali daj kvalitetan pas

K

Ko to briše komentare?

pre 12 dana

Zašto admine brišeš komentare u kojima nema uvredljivog sadržaja?
N

Natkho zvani budak

pre 12 dana

Platiš 1,8 miliona € obeštećenje za penzionera i daš mu još 2,4 miliona za 4 sezone a on ne osvoji ništa.. I posle krivi i CIA i BIA i precednika i Terza Madjija za dug od 50 miliona €..
O

Objektivac

pre 12 dana

Kakva recenica propasti Partizana i mnogo cega u srpskom fudbalu...Bukvalno moras da budes brz i da trcis 90 minuta u danasnjem fudbalu inace ti dodju deca iz Danske i odvale ti 5 kom zato sto lete po terenu.Ima li neko pametan ovde da pojave i neznalice kao sto je Nadj u potpunosti marginalizuje sto se tice trenerskog a i bilo kog drugog posla u fudbalu sem ekonoma eventualno.
T

TreceMestoVelikiUspeh

pre 12 dana

Idemo Adi do velikog trećeg mesta. Bata Muljaj te izgrlio i izljubio za sreću, a Natho je tu da uskoči kada zatreba da se skoči na sudiju da traži penaltik. Nije brz, ali sudije ga se često uplaše i zato je legenda smešnog kluba u crnom ili teget dresovima:))))
s

srka

pre 12 dana

Ma šta zameriti Saldanji, grehota Božija. Čovek nije odigrao tolike utakmice i još uvek je prvi strelac lige i verovatno će tu i ostati. Zaboravljaju ljudi da je on još uvek mlad igrač. Kad je potpuno zdrav i spreman, neumoljiv je egzekutor. Baždar, uz dobru ponudu, pet, šest miliona, može da se proda, ali Saldanju ne bih pustio ni za deset. Potreban nam je sledeće sezone. Što se Natha tiče, zavisi u kojem ćemo sistemu igrati sledeće sezone. On, odmah iza napadača, bez puno obaveza u igri, može još dosta toga da pruži. Ali sad se pojavio Zahid, koji igrački ima sličan fudbalski nerv i talenat, kao Natho, a mladji je i kao takav može više da pomogne ekipi. Lično se ne bih odrekao Natha, ali sa nekom korigovanom ulogom, kao nekog lidera svlačionice, nešto što je Saša Ilić bio pred kraj karijere. Mislim da bi jednog dana mogao da bude dobar trener. Naravno, ako ga ta priča uopšte zanima.
H

Huhuhguh

pre 12 dana

Covek za 5 godina izvezde blizu 100 penala i proglasise ga za velikana.....onako smesan i nikakav preti da ce nekog da ubije....produzite ga do cetrdesete, ionako ste rialiti od kluba...
M

Milojko Arsenic's

pre 12 dana

Koliko si trofeja osvojio u jsd.
N

Nanas

pre 12 dana

Njegova uloga ce biti kao i ovih 5 godina do sada, po terenu ce se setkati, jer nema snage za sprint, cekace da izvede penal kada se dosudi, pojurice sudiju zbog svake odluke sa onom facom punom mrznje, ponekad ce nekome zapretiti ubistvom..., i na kraju sezone opet kukati kako prodje jos jedna godina bez trofeja...vec vidjeno sve
B

Burek

pre 12 dana

On je sam na početku sezone rekao da im je šansa za titulu manja od 1%
v

v1ad

pre 12 dana

Mogu samo da kazem da bi Partizan bio jedno 20% jaci da je Natho 5-6 godina mladji. Ovako moze da igra u nekom laganom tempu 30 minuta i to je to. Previse se osllanjaju na njega i cekaju jedan njegov potez celu utakmicu dok prakticno pate sa igracem manje. Cak je i Milojevic u Zvezdi stavio Kataija na klupu i uvodi ga poslednjih pola sata ako treba. Partizan bolje da igra u vezi sa Ovusuom i Kanuteom, Zahidom ispred i Gohom ili Kaluluom levo i Severinom desno. Sa Nathom koji menja Zahida to je vec dobar vezni red.
N

Nepravda

pre 12 dana

Natho je klasična pijavica koja nema gde da ode, a video je sebi priliku da se nakači Partizanu i da siše. Toliko koliko vredi, takav je i rezultat Partizana. Jedino kod nas ima da igraju sve neki mađioničari ala "Teodosić", "Natho" i slični, a rezultati 158. mesta.
П

Па...

pre 12 dana

...не знам баш да ли је поређење на месту. Теодосић је за пар месеци освојио куп, а ускоро ће и АБА, па КЛС по традицији.
B

Burek

pre 12 dana

Dobro si ovo rekao i za Teodosića, bez obzira na to što sam zvezdaš. Komotno je mogao pre odlaska u Virtus da dođe da igra kod nas, ali pare. Ipak, ne mogu se on i Natho baš staviti u identičan koš jer je Teo ipak Srbin, a Bibras stranac. Ne možemo osporiti da Miloš ove sezone gine na terenu baš zato što ima loše saigrače oko sebe (izuzev Bolomboja, Hange, Gedraitisa i uslovno rečeno Jaga - videćemo još kakav je Tompkins).
@

@pa

pre 12 dana

pa kao sto kazes zvezda je i pre teodosica po tradiciji osvajala aba i kls i kup.gde je on to tacno unapredio zvezdu?od krke je bolji bio i pefi markovic a on nema kojekakvih prideva uz sebe.a u el gde je trebao da povuce tamo ga nema nigde.kao i u virtusu prosle 3 godine.po tradiciji.
d

d.g.

pre 12 dana

Teo je bio godinama u tri najbolja igrača Evrope, a Natho ni u trista.

@d.g.

pre 12 dana

Koliko je onda tek placen nije dosao za sicu a ne pravi tu razliku u EL lepo je napisao nije valjda doveden da dominira u lokalu u tome je problem kod nas.
d

d.g.

pre 12 dana

Stojeći i šetajući fudbal se viiše ne igra. Nađ i Duljaj kao igrači to nikad nisu radili. Natho je već dve sezone bivši.
C

CRAZY NORTH

pre 13 dana

ne moraš da budeš brz samo skači na sudije i unosi im se u facu... kalimero🇮🇱
G

GoranT80

pre 13 dana

A kada isto to Kanga radi na svakoj utakmici i svađa se sa sudijama i protivničkim igračima i pravi nepristojne gestikulacije i provocira onda nije Kalimero? Onda je veliki zvezdaš? Kakvi ste vi licemeri. Kada je iste stvari radio Filip Stojković dok je igrao u Zvezdi i stalno se unosio sudijama u lice tada nije bio Kalimero već Gardista. Smešni ste i jadni.
'

'ладно...

pre 12 dana

...поредиш Натха и Кангу?!? Буквално нико никада у историји фудбала на овом простору није толико нападао судије. И то је у реду, али није у реду што не добија црвене картоне.
@

@GoranT80

pre 12 dana

Druže, možda to jeste istina, ali kad je Gobeljić svojevremeno u finalu kupa posle penala skinuo šorts, nije da su baš svi zvezdaši pozdravili taj potez

SF

pre 12 dana

Vazno je bilo da je skidao sorc pred Mustafom to je Zvezdasima najvaznije bilo bar dobro delu njih i zasto bilo ko iz Zvezde da se svadja sa sudijama kada se zna ko odredjuje predsednika saveza ,sudijske komisije i na kraju same sudije.