Kakav peh: Zvezda bez Rodića u Minhenu

Vreme čitanja: 1min | uto. 17.09.19. | 09:12

Levi bek se povredio protiv Inđije

Veliki peh za Crvenu zvezdu! Srpski šampion u Minhenu neće moći da računa na nezamenjivog levog beka Milana Rodića, koji se povredio u meču sa Inđijom pa neće biti spreman za okršaj na Alijanc areni, piše Žurnal.

Kako navodi isti izvor, Rodića neće biti ni u avionu za Minhen, koji ovog jutra poleće put Nemačke sa ekspedicijom Crvene zvezde.

Izabrane vesti

Crveno-beli proteklih dana muče i sa pozicijom desnog beka, s obzirom da se Marko Gobeljić još uvek nije u potpunosti oporavio od povrede, pa će njegov status biti jasniji nakon večerašnjeg treninga na Alijanc areni.

U tom slučaju bi na mesto desnog beka Degenek, a na štopersku poziciju Pankov. Kada je u pitanju levi bok, Rodićevo mesto će izvesno zauzeti Brazilac Žander.

Rodić je ove sezone bio nezamenjiv u kvlaifikacijama, gde je na svih osam mečeva bio starter, a u okršajima sa Kopenhagenom i Jang Bojsom dao je ogroman doprinos u defanzivi. Žander je drugačiji tip igrača, sa izrazito ofanzivnim karakteristikama, mada je u Kopenhagenu pokazao da može da bude izuzetno koristan kada se igra na kontranapade.

Utakmica između Bajerna i Crvene zvezde zakazana je za sredu od 21 čas, uz direktne prenose na Radio Televiziji Srbije i Areni Sport.

Foto: Star Sport

Pogledajte novu epizodu serije Ekipizza...

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara