Đenaro Gatuzo (Reuters)
Đenaro Gatuzo (Reuters)

Kakav gest Đenara Gatuza: Svim igračima i stručnom štabu kupio po ajfon 16

Vreme čitanja: 2min | sub. 14.09.24. | 17:02

Italijan na poklone potrošio oko 40.000 evra, ali će teško opstati u Splitu

Gorela je Hajdukova kuća prethodnih dana, svađao se svako s svakim, a ekipa je na derbi protiv Dinama u Zagreb ispraćena kao jaganjci na klanje…

Izabrane vesti

“Činjenica je da je Dinamo bolji. Ljude ne treba lagati niti stvarati euforiju”, rekao je Hajdukov predsednik Ivan Bilić uoči gostovanja najvećem rivalu.

Te reči najbolje govore o atmosferi na Poljudu u poslednje vreme. Ni predsednik Hajduka ne veruje u svoj tim. I još to govori javno.

Nije ni čudo što je Ivan Perišić pobegao iz kluba, a za njim i sportski direktor Nikola Kalinić. Ali tek nakon što je površinu izbacio deo prljavog veša koji je uprava kluba skrivala. Kalinić je pri odlasku ogolio činjenice da navijačka tribina upravlja klubom, da je predsednik Bilić samo marioneta u rukama Torcide koja preko udruženja “Naš Hajduk” upravlja klubom i da su trener Đenaro Gatuzo i igrači prepušteni sami sebi.

U takvim okolnostima, na Maksimiru se desilo čudo!

Hajduk je savladao najvećeg rivala u gostima i preuzeo prvo mesto na tabeli. Gatuzo je posle meča predsednika Bilića nazvao lažovom i otkrio da sa njim i ne razgovara već duže od mesec dana. Pobedu je posvetio Kaliniću, a posle meča napravio lep gest prema igračima i članovima stručnog štaba.

Svakog od njih će Italijan častiti telefonima “ajfon 16” koji je tek nedavno izašao u prodaju. Naručio je između 30 i 35 novih telefona od kojih svaki vredi po 1.100 evra što znači da će Gatuzo iz svog džepa za poklone da plati oko 40.000 evra.

Ipak, Italijan ne može da bude spokojan. Sve što je rekao protiv Bilića će ga u budućnosti skupo koštati. Nadzorni odbor kojim upravlja tribina i koji je postavio pomenutog predsednika ne može sada da smeni Italijana posle velike pobede u Zagrebu, ali već prilikom prvog narednog kiksa…



tagovi

Hajduk SplitĐenaro Gatuzo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara