Kaka: Dobro je i za Nejmara i klub što je ostao

Vreme čitanja: 2min | čet. 19.09.19. | 17:34

"PSŽ uvek pokušava da izgrati sjajan tim kako bi osvojio Ligu šampiona. Tako da, on može biti lider ovog projekta koji je po mom mišljenju dobar. Biće ovo sjajna godina za njega"

Bilo je to burno leto, a epilog je da je Nejmar na kraju ostao u Pari Sen Žermenu. Nije otišao u Barselonu, niti u Real Madrid. Trener Tomas Tuhel je u razgovoru za DAZN samo potvrdio koliko je bilo nezgodno leto u Parizu, jer je Nejmar želeo da ode sa Parka prinčeva. Ipak, nije uspeo.

Na stranu kluba su stali i navijači, koji su Nejmarov prvi meč u novoj sezoni ispratili zvižducima, negodovanjem, pogrdnim parolama. 

Izabrane vesti

I koliko se ovo sve činilo kao nesrećna situacija, čuveni Brazilac Kaka gleda optimistično na sve što se Nejmaru dogodilo
"Za njega je dobro što je ostao sada u Pari Sen Žermenu. Dobro je to za njega, za klub", kaže Kaka.

Ističe Brazilac da bi njegov zemljak mogao da bude predvodnik kluba sa Parka prinčeva do dobrog rezultata u Ligi šampiona.
"PSŽ uvek pokušava da izgrati sjajan tim kako bi osvojio Ligu šampiona. Tako da, on može biti lider ovog projekta koji je po mom mišljenju dobar. Biće ovo sjajna godina za njega", ističe Kaka.

Nada se i da bi Nejmar mogao da pomogne Brazilu da ponovo postane prvak sveta na narednom Svetskom prvenstvu.
"Naša očekivanja sa njim smo da će on biti čovek odluke za nas na sledećem Svetskom prvenstvu. Nije mu lako, ali svake godine je sve zreliji, razume svoju poziciju u reprezentaciji bolje i to je dobro. Dobro je imati igrače kao što je Nejmar u timu. Tako da je to perfektno za selektora Titea", rekao je Kaka.

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara