Komentari na vest

Kada sve gori i fali mašte, tu je Petar Pan: Madridska 'Nedođija' ne može bez Modrića

m

milo hrnjica

pre oko 10 sati

dosadni ste više sa tim nosonjom
t

tuzla

pre oko 10 sati

a samo kad se sjetim da su kod nas u Bosni govorili da je Pjanic bolji...
S

Saturn

pre oko 10 sati

Pa sta ocekujes od Tchuchomenia i Cavaminge , ljudi su prototip klasicnih veznih igraca u danasnje vreme ,trci do sutra , duel igra , igra u tranziciji a kad im neko stane u niski blok sta onda , nemaju tu kreativnost i magiju i to je ono sto ce faliti Realu narednih godina , to sto su mogli Kros i Modric da razbiju pasem sve
s

shjdkxkslslxkyldlk

pre oko 11 sati

što su bili ćavi i inijesta u barsi to su kros i modrić u realu,takvih tandema danas retko da ima,a verovatno i da nema igrača koji bi ih zamenili donekle,uglavnom realu se smeši barselonina sudbina što se tiče veznog reda,jedino što imaju don karla na klupi pa to nekako za sad prolazi i nisu u finansijskoj krizi dok je perez tu,kad perez ode biće to neki drugi real,kao što je barsa bila drugi tim pre i posle mesija
Š

Šta ti porediš

pre oko 10 sati

Real Madrid je san gotovo 90% fudbalera i tako će biti bar još 100 godina. Imaju najmoderniji i potpuno nov stadion, imaju brend, imaju novac, imaju moć, imaju državu iza sebe. Svaki igrač je sam rekao da su najbolji uslovi za fudbalera u Realu i kako to da propadne? Real da dovede Rodrija i Virca i ponoć je napravio kašiku za narednih 10 godina.
0

000

pre oko 9 sati

Samo sto nece dovesti ni jednog ni drugog
L

LuloLulo

pre oko 8 sati

Drugo sto je Spanija prirodno odrediste u Evropi Latinoamerikancima, Portugalcima i naravno Spancima gdje uvijek ima najvise suvog talenta, uz evropsku disciplinu i takticku pismenost. Druga stvar koji mnogi zanemaruju. Mnogo je ljepse zivjeti u Barseloni, ili Madridu nego u Londonu ili Mancesteru.

KoRn

pre oko 11 sati

Pa to vam je Srbija,sve imamo visoke fizikalce,trkace a kretivnost nula. I onda dodju Španci sa metar i žilet i mi ne znamo gde je levo a gde desno. Nije Ferguson bio glup što je toliko cuvao Gigsa i Skolsa,jer oni jednim potezom reše utakmicu e to vam je i Luka Modric. Na žalost takvih igraca je sve manje,ima ih ali ih treneri nešto ne vole smatraju ih lenjim,traže sve neke fizikalce i zato je danasnji fudbal ovakav kakav je,pretvorio se u tešku fizicku igru.