Kada će biti spreman Sanogo? Grip pokosio Jovančića

Vreme čitanja: 2min | pon. 27.01.20. | 10:56

Sa strane radio i štoper Nemanja Milunović

(od izveštača MOZZART Sporta iz Antalije)

Novi šef stručnog štaba, nova pravila, novi principi u igri. Tako ljudi iz Crvene zvezde opisuju prve dane mandata Dejana Stankovića na klupi srpskog šampiona. Barem, oni koji su videli šta se i kako dešavalo na prvoj fazi priprema u Pafosu.

Izabrane vesti

Susret sa Arkom nagovestio je da će nekadašnji as Intera i Lacija pokušati sa različitim sistemima da promeni ličnu kartu velike zaostavštine Vladana Milojevića. Biće mu potrebno mnogo vremena, još više rada i najviše sreće…

Uostalom, Crvena zvezda je protiv Arke primila dva gola, što se retko, gotovo nikada, nije dešavalo na pripremama u eri Vladana Milojevića. Naravno, daleko je još Stankovićev tim od takmičarskog ritma, još sve kockice nisu posložene.

Navijače i javnost najviše zanima kada će u punoj snazi biti tek pristigli Seku Sanogo. Tokom jutrošnjeg, relaksacionog treninga, na terenima sportskog centra Regnum bivši član Jang Bojsa istrčavao je deonice. U jakom ritmu. Zajedno sa Brankom Jovičićem i mladim levim bekom Markom Konatarom… Jasno je da Stanković pokušava da podigne nivo fizičke pripreme momku koji je bio konkuretan u mečevima Lige šampiona. Ali pre godinu dana. Sada je dugo bez prave utakmice i teško je očekivati da počne da nagoveštava potencijal već u sredu, kada će crveno-beli odmeriti snage sa Vardarom u drugoj proveri.

Dakle, Sanogo, povratnik Jovičić i mladi Konatar su jedini odradili trening u jačem intenzitetu. Ostali su se uz nožni tenis i lagani ritam oporavljali od duela sa Arkom. Sa strane je radio štoper Nemanja Milunović, koji je dobio udarac u  zglob već u prvom minutu sa Poljacima. Na terenu nije bilo Dušana Jovančića. Iskusni vezista ostao je u sobi hotela Regnum zbog povišene temperature. Nije ga bilo u sastavu u turskoj premijeri.

Nova šansa je u sredu, jer kao što smo već napisali tada će crveno-beli odmeriti snage sa Vardarom...

(FOTO: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara