Kad legenda Juventusa bez problema prizna: Navijao sam za Milan

Vreme čitanja: 2min | pon. 11.11.19. | 19:34

Kjelini kaže da sad nema većeg fana crno-belih od njega

Kada si legenda, pa još i kapiten, onda možeš sve da kažeš. Onda su ti svi mladalački gresi oprošteni. Čak i izbor „pogrešnih“ boja u dečačkim danima.

Ali, opet, malo je igrača koji su spremni da priznaju, pa makar i u poznim fudbalskim danima, da su kao dečaci navijali za neki drugi klub. Za ljutog rivala. Đorđo Kjelini nije od te fele. Ne zna za strah na terenu, pa nema ni dlaku na jeziku da otkrije i neke svoje „felere“.

Izabrane vesti

I to oči u oči sa mladim članovima kluba. Da, Juventusa. Veliki Đorđo je priznao da kada je bio u njihovim godinama, nije bio fan crno-belih boja.
Bio sam, nažalost, navijač Milana, ali sam se kasnije ispravio. Postao sam pametniji kako sam odrastao. Maldini mi je tada bio idol“, ispalio je Kjelini.

A, onda otkrio i da mu je kao dečaku baš Juventus iz još jednog razloga bio „ljuti rival“.
Imam brata blizanca, koji je oduvek bio navijač Juventusa. I morao sam zbog toga da izaberem drugačije i izabrao sam Milan. Možete li da zamislite njegovu sreću kada me je Juve doveo kada sam imao 20 godina? Kada sam došao ovde, odmah sam se zaljubio u klub i sada sam siguran da je nemoguće naći većeg navijača crno-belih od mene“.

Mlade navijače je zanimalo koja je tajna njegovog uspeha kao jednog od najboljih defanzivaca sveta u poslednjih 15 godina.
Sve je u emocijama. Morate da pronađete radost u zaustavljanju protivničkih napada. Kao što mnogi imaju strast za postizanje golova, vi morate da u sprečavanju istih“.

Naravno, pitanje koje je nezaobilazno: protiv koga mu je bilo najteže da igra.
Ako izdvojimo Ronalda i Mesija, koji su vanzemaljci, onda je to Ibrahimović. Fizički je jak, ima sjajnu tehniku, izraženu ličnost. Imao sam sreću da igram i sa njim i protiv njega“, istakao je Đorđo Kjelini, kapiten Juventusa, koji se trenutno oporavlja od povrede ligamenata kolena i na proleće će se vratiti na teren.

Foto: Reuters

 

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara