Komentari na vest

Kad je Voša brusila Ajaksovu zlatnu generaciju: Davids zbog nje stavio naočari, pa Sedorf, Rajkard…

A

Australopitekus

pre oko 1 mesec

Eeee, da nam je bio Šaula 1998. u Francuskoj da ga da Van der Saru iz onog penala...
@

@ redmond

pre oko 2 meseca

Kad je uz Vojvodinu u srećna vremena stajao ceo Novi Sad i gradska uprava. 2974 je Vojvodina igrala na turniru u Španiji i pobedila u polufinalu Vitoriju Ginaraeš 3 0 a u finalu izgubila od Boje Juniors 3 4.1982 je na turniru LA Linea igrala sa Atletiko Bilbao 3 3 Realom 1 2 a pobedila je Klafov Notingem Forest 2 2 i osvojila drugo mesto. Tad je Vojvodina bila svoja na svom u svakom pogledu
@

@gos

pre oko 2 meseca

Nije osvojila Titulu jer je te 95 db preko ubice arkana pretila rukiovodstvu Vojvodine da zbog ukinuti sankcija mora cz da osvoji titulu a partizan da bude drugi iako je Vojvodina bila po igri i igračima mnogo bolja. Uostalom krajem 94 ka je SRJ posle ukinutih sankcija igrala sa Brazilom 0 0 čak je 5 igrača Vojvodine igralo za reprezentaciju Šaula Samardžić Govedarica Pantelić i Kocić. To je bilo posle 57 i 75 da nekad SFRJ a tad SRJ tj vlast ne da Vojvodinu zaslužene Titule. A o Srbiji zadnjih 18 g da se ne govori. Jer Vojvodini ne sqju ni treća sa bude uz njihove poslušnike u upravama Vojvodine
P

Pobedila

pre oko 2 meseca

Je i eliminisala iz Kupa Sajamskih Gradova preteče KUP Uefa Vojvodina Milan. 0 0 u Milanu a b Vojvodina je pobedila u Novom Sadu 2 0.Neka to bude putokaz sadašnjoj generaciji Vojvodine
Г

Гос'

pre oko 2 meseca

Добар техт, нисам имао појма да је Воша освојила јесењу титулу у сезони 94/95. Сјећам се прољећа и чувеног 100. дербија, након кога је Звезда овјерила титулу. Пар недјеља касније узета дупла круна..
b

bpd99

pre oko 2 meseca

Nadam se iskreno dobroj utakmici, naravno volio bih da Voša prodje dalje, mala je verovatnoca ali igra se 180 minuta i nisu Real, i Ajax je kuburio prosle godine dosta dugo su bili u zoni ispadanja sve prijateljske su izgubili tako da je sve moguce. A blizancima sve najbolje zelim u kvalifikacijama, ali ono sta Partizan radi nije humano sami su sebi krivi ne Zvezda, ne Vucic, ne Terzic. Jer majstore ti ako igras fudbal u Evropi tamo ne sude Srpske sudije i nema nekog da ti smeta a sinoc da je bilo 12-2 bilo bi realno. Hvala
R

Redmond

pre oko 2 meseca

Kad je to Vosa igrala sa Realom i Bokom Juniors?
J

Jaa

pre oko 2 meseca

Otkud da je Dejli Blind jos tada igrao fudbal?
ž

žoržo

pre oko 2 meseca

Deni Blind,njegov otac.
V

Vaske_tb

pre oko 2 meseca

Deni Blind, tada kapiten Ajaksa.
d

da ne dužim

pre oko 2 meseca

5-0 ili 5-1 za Ajax!
R

Rock steady

pre oko 2 meseca

Dobro, i? Kakva nam je liga i taj rezultat je dobar.
L

Logitech

pre oko 2 meseca

Nesto mi govori da ce biti 6:0, Vosa nece dati ni gola.
s

srka

pre oko 2 meseca

Dajte ljudi, ne ložite narod, proći će isto kao Partizan! Daj Bože da grešim!
G

Gost555

pre oko 2 meseca

Ne gresis.
P

Pastor RS

pre oko 2 meseca

Gotivim FK Vojvodinu jer je veliki Srpski klub kojeg su Srbi osnovali za vrijeme austrougarske da bi ima li gdje da se okupljaju, još im se stadion zove Karadjordje, pa mislim nema dalje 🇷🇸
T

Tito

pre oko 2 meseca

U novinskom izvestaju stoji da je bilo 1000 gledalaca, a u tekstu se pominje 10000. Nesto se ne uklapa
U

UPDP

pre oko 2 meseca

Na oba mesta pise isto, ne izmisljaj.
K

Klarens

pre oko 2 meseca

Sejdor
н

нс бој

pre oko 2 meseca

Игра и Раднички сутра,дајте мало пажње и том мечу.
G

Gostgost

pre oko 2 meseca

Kada procitam ovo "igrali smo milion utakmica po snegu i ledu", i setim se grobarakog kukanja od pre par sezona sto su jednu morali da odigraju po snegu... A i ova konstatacija Kosanovica da je tad video da igraci menjaju pozicije i menjaju uloge s obzirom na to gde je lopta, samo govori koliko nam je trenerska skola na niskim granama.
P

PzKM

pre oko 2 meseca

A sto vi niste igrali?! Nije to bilo samo jednom, a terali su nas da igramo i po blatu tj. u uslovima u kojima lopta nije mogla da odskoci ili je jedva mogla da odskoci. BUDALO!
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Teraju vas da igrate kao gosti na svom stadionu. Fudbal je sport svih vremenskih uslova.
T

TD

pre oko 2 meseca

Ugostili smo mi i vas kad ste bili beskucnici pa ste i od tih utakmica pravili epove, ne budi toliko nezahvalan...
T

TD

pre oko 2 meseca

Igrala je Vojvodina i protiv Milana kao i mnogih drugih velikih klubova. Radoslav Samardzic je bas na kraju te sezone otisao u Holandiju (posle je igrao i za Fejenord), Govedarica je tamo otisao '96, a Vukotic '97 (doduse, iz Buducnosti) presao u Milan. Autor teksta bi morao da zna da (im) je Deni Blind bio stoper, a Rajziger (d.) bek. Igrali su svojevrsnu 3-4-3 (3-1-3-3) na 4-3-3 u kojoj je Rajkard bio defanzivni vezni, ali, spustao se po loptu i cinio taj tandem sa Blindom. Inace, bukvalno isti ovaj sastav Ajaksa je igrao i u finalu LS 1995. Van der Sar- Rajziger, Blind, F. de Bur- Rajkard- Sedorf, R. de Bur, Davids- Finidi, Litmanen, Overmars.
L

Lukaviii

pre oko 2 meseca

Ajax je uzeo Ligu šampiona te godine Iduće je ispao na penale u finalu.
T

TD

pre oko 2 meseca

Nije ispao jer je to poslednja utakmica i nema gde dalje da se prodje nego je izgubio, znam da je Ajaks uzeo LS 1995, gledao sam tu utakmicu i secam se gola- pobedili su moj Milan sva tri puta te sezone i zasluzeno su i uzeli trofej, nema zbora. Za to je kriv Kapelo (za mene najbolji trener svih vremena) jer nije Savicevica imao cak ni na klupi u tom finalu iako je imao pravo na tri stranca pa je tako umesto njega igrao Marko Simone...
M

Miki Gec

pre oko 1 mesec

Dejan Savicevic nije igrao finale Lige sampiona 1995. zbog toga sto je bio povredjen a ne zato sto je tako odlucio Kapelo. Vidim da prosipas tu mudrosti kao neki veliki poznavalac fudbala a ovo je u ono vreme bilo jako znacajno jer je Dejo godinu dana pre toga bio mozda i najbolji igrac finala (znaci 1994., protiv Barse 4-0), mada je zvanicnu nagrada za naj igraca utakmice dobio Desaji (ako znas uopste ko je taj covek).
T

TD

pre oko 1 mesec

Ja da li ja znam ko je Marsel Desai? Smatraj da sam ti odalamio sljagu zbog ovog pitanja. Savicevic je uvek pricao da ne moze da oprosti Kapelu zbog Beca i da ce mu uvek zamerati na tome sto nije bio barem na klupi jer tvrdi da je bio spreman za to finale. Cak i da nije bio 100% spreman, morao je da bude makar rezerva, takav igrac se ne ostavlja van protokola.
N

Novosadjani

pre oko 2 meseca

samo BORBENO !!!
C

Chiske

pre oko 2 meseca

SAmo hrabro! Samo sa mudima! Ako treba gazite ih! Seide, gaziiiii! Ocekujem sledece (ekstremno optimistican pristup) Da ce potceniti Seria i Voinu fizicku spremu koja je na dobrom nivou. Realno koliko su oni nama nepoznanica toliko smo mi njima. Zato treba igrati mirno i sa mudima bez zaletanja kao crni blizanac, zona u odbrani (hvala bogu nema vise Lazarevica da se zalece kao nezdrav) i dobra transformacija. Naravno Ajax igra 2x brze od svih nasih timova. Bice tesko bice 0-3 ajmo Voso da se ponovi Sampa i Bursa!
Z

Zvezda 91

pre oko 2 meseca

7:0 za Ajax lagano.
C

Chiske

pre oko 2 meseca

100-0
K

Kumovi Vrbas

pre oko 2 meseca

Marko Van Basten najbolji igrac u istroji Ajaxa i reprezentacija Holandje, nije naveden. To su bila zlatna vremena Ajaxa
G

GastoS

pre oko 2 meseca

Krojf je po mnogima najbolji igrac Ajaxa i Holandije svih vremena! Sto se te utakmice sa Vosom tice, Van Basten je u Milanu zavrsavao karijeru te 95e zbog teske povrede noge. Prakticno nije ni igrao od finala 93 protiv Marseja pa do te 95e kad je objavio nazalost,prevremeni kraj karijere.
ц

цвд

pre oko 2 meseca

ми долазимо из мале земље иначе Холандија има 25милиона
N

Ne lupetaj

pre oko 2 meseca

Ni blizu toliko nema.
D

Dragan VG

pre oko 2 meseca

@ Ne lupetaj Covek je sarkastican.
M

Miki Gec

pre oko 1 mesec

Holandija ima sedamnaest (17) miliona stanovnika.
H

Hihihi

pre oko 2 meseca

Patrik KlOjvert! Autor teksta je genijalac! :D
G

GostLazar

pre oko 2 meseca

Sta se promenilo kada su pre 30 godina se nasi klubovi nosili sa azdajama Evropskog fudbala. Zvezda pobedjivala Real, Vosa igrala skoro egal sa Ajaxom, Partizan imao fine rezultate, sve to sa domacim igracima. A danas niti imamo nekoga kao sto su nekad bili Safet Susic, Dzaja, Dejo, Piksi, Mance i ostali.
G

GorostasJigosloven

pre oko 2 meseca

Pa Bjeka se utalio sa Faljijem pa nam unakazio reprezentaciju.
A

Atrox

pre oko 2 meseca

Sta se desilo??? Desilo se to da si iz jedne jake lige kakva je bila SFRJ liga presao u ligu Srbije gde imas 2 beogradska kluba koje gura drzava evo vec 3 decenije. Znaci, nema zdrave konkurencije u ligi, BG blizanci drze monopol nad ligom, sudijama, igracima u ligi, finsnijama...sklanjaju im se filijale itd. itd. Kao rezultat svega toga sveli smo se na nivo kvlaiteta fudbala San Marina.
V

Vlns

pre oko 2 meseca

Igraj Vošo,rasturi ih sve....
Ј

Јовиша

pre oko 2 meseca

Стално се потенцира да смо из мале земље,а Холандија три пута мања.
M

Mister No!

pre oko 2 meseca

Samo ih ima 18.000.000, dakle tri puta više...
Ј

Јовиша

pre oko 2 meseca

Тад их није било толико пута више јер је СРЈ имала око 10 милиона а њих је било око 18, а потој логици Индија би требало да све огули у фузбалу.
U

UPDP

pre oko 2 meseca

Tri puta manja? Mozda povrsinski, i od stare Jugoslavije. Nije ih bilo 18 miliona pre 30 godina (bilo je oko 14), toliko ih nema ni sada.
B

Benny

pre oko 2 meseca

Zanimljivo.
s

sjajan

pre oko 2 meseca

tekst, ajmo Voso, hrabro.
G

Gostarena

pre oko 2 meseca

Da mi je neko rekao da cu citati nesto iz '95te iz tadasnje Jugoslavije i reci "Ah to su bila vremena" u pozitivnom kontekstu... Jos nacionalnih stadiona, molicu.
v

venom666

pre oko 2 meseca

Hajde jednom umuknite...
F

Fijasko

pre oko 2 meseca

Bice slicno kao sinoc.
A

Atrox

pre oko 2 meseca

Naravno da ce biti isto ili slicno kao sinoc kad nam je fudbal unalazen zbog beogradskih politicara koji guraju samo 2 kluba u ovoj zemlji.
B

BokiUSA

pre oko 2 meseca

Kako guraju kada ste doveli novice 15 igraca. I kada napadate titulu?
@

@BokiUSA

pre oko 2 meseca

Decko, zivis u paralelnoj realnosti. Osvrni se oko sebe.