Nejmar (©Reuters)
Nejmar (©Reuters)

Kad ideš u Arabiju, nek' bude bogato: Nejmar tražio i osam luksuznih automobila, tri saune, kuvara za soseve…

Vreme čitanja: 2min | čet. 17.08.23. | 11:46

Može mu se, a kad je tako – što da ne?

Zvaničan odgovor na pitanje zašto je izabrao Saudijsku Arabiju glasio je otprilike ovako: “Želeo sam novi izazov, a ovo je izuzetno takmičarski ustrojeno prvenstvo”. I svi smo odmah znali da Nejmar baš i nije sasvim iskren, jer na Bliski istok se ide zbog para, mnogo para. Ali ne samo zbog toga, već i zato što će osoblje prebogatih šeika učiniti sve da se najveće fudbalske zvezde tamo osećaju kao da lebde po oblacima.

O tome svedoče i saznanja britanskog Sana o posebnim zahtevima koje je Nejmar ispostavio vlasnicima Al Hilala. Pod pretpostavkom da su tačni – a nimalo se ne bismo iznenadili, jer uz dužno poštovanje svima Nejmar je najveća saudijska zverka leta – zaista su megalomanski.

Izabrane vesti

Brazilac bi, to već znate, za dve godine u Rijadu trebalo da zaradi neverovatnih 320.000.000 evra, ali nije samo to. San piše da je Nejmar pored novca tražio i druge povlastice. Za sebe tri luksuzna automobila: bentli continental GP, pa aston martin dbx i lamorgini hurakan. Svi zajedno koštaju oko 600.000 evra.

Ali ni to nije sve. Za svoje okruženje dobiće još četiri mercedesa G glase, kao i mercedesov kombi sa vozačem. Tačnije vozačima da budu na raspolaganju 24 časa dnevno.

Posebne zahteve imao je i za kuću. Frižideri će uvek morati da budu puni njemu omiljenih asai sokova, kao i gvaranama za prijatelje i porodicu. Takođe je tražio da mu se ugrade i tri saune, da mu se dozvoli da dovede svog kuvara iz Brazila, jednog posebno za sosove, kao i da mu se obezbede dvoje ljudi za čišćenje.

Nezvanično se može čuti i da će mu vlasnici Al Hilala pokriti sve troškove po restoranima i hotelima… Podrazumeva se – pošto je to sada već normalno, iako je sasvim nenormalno – da će imati i privatni avion na raspolaganju, ako mu se, ili nekom njemu bliskom, bude baš mnogo išlo na karneval u Rio ili gde već bude rešio.

U kući obavezan bazen, bar 10 metara širok i 40 metara dug...

Uživancija.


tagovi

NejmarEXTRA TIME

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara