Kad bi svi razmišljali kao Strahinja Pavlović: Daćemo gol Mančesteru

Vreme čitanja: 2min | sre. 06.11.19. | 10:57

„Možemo da budemo opasni, da zapretimo“, sija od optimizma Partizanov štoper

Kad bi svi igrači Partizana razmišljali kao Strahinja Pavlović pola posla crno-beli bi završili i pre nego što istrče na travu stadiona Old Traford. Kao što je u duelima sa protivničkim napadačima odlučan i stamen, tako je i pred gostovanje Mančester junajtedu mladi štoper ispoljio dozu sportske drskosti, neophodne za utakmice poput ove u četvrtak veče.
„Najbitnije je da naša defanziva odradi posao na najvišem mogućem nivou, da pokušamo da ne primimo gol, a mislim da ćemo ga dati“, puca od optimizma Pavlović.

Pre dve sedmice u Humskoj protiv njega i Bojana Ostojića nije se naigrao fudbala Antoni Marsijal, Džesi Lingard maltene nije ušao u šansu, potpuno je anasteziran ofanzivni deo Junajtedove ekipe. Grobari priželjkuju da se sve to ponov, iako će zatadak u Engleskoj biti kud i kamo teži nego u Beogradu.
„Znamo kako igra Mančester, nažalost, nismo uspeli da pobedimo na našem stadionu. Junajted je bio za nijasu bolji, iz penala. Sad imamo uvidu u njegovu igru, možda će opet ući opreznije, sa trojicom štopera u poslednjoj liniji, ali videli smo i mi da i mi možemo da budemo opasni, da umemo da zapretimo“.

Izabrane vesti

Crno-beli verovatno neće menjati mnogo sastav u odnosu na poslednju ligašku utakmicu, možda samo Zoran Tošić dobije šansu umesto Filipa Stevanovića, dok to kako će Ole Gunar Solskjer da posloži Crvene đavole malo ko može da pretpostavi.
Imaju Englezi veliki izbor kvalitetnih igrača, dosta utakmica u Premijer ligi, možda opet bude kombinovan sastav, ali koji god da izađe, mi ćemo se potruditi da pobedimo“, hrabro, tako tipično za njega, najavljuje mladi reprezentativac Srbije i stub Partizanove odbrane, Strahinja Pavlović.

SPISAK IGRAČA PARTIZANA ZA GOSTOVANJE MANČESTER JUNAJTEDU

Golmani: Vladimir Stojković, Nemanja Stevanović, Filip Kljajić;
Defanzivci: Nemanja Miletić, Bojan Ostojić, Strahinja Pavlović, Igor Vujačić, Slobodan Urošević, Rajko Brežančić;
Vezisti: Saša Zdlejar, Aleksandar Šćekić, Bibars Natho, Zoran Tošić, Aleksandar Lutovac, Sejbuba Suma, Lazar Pavlović, Filip Stevanović, Takuma Asano;
Napadači: Đorđe Ivanović, Umar Sadik.

Foto: FK Partizan


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara