Komentari na vest

Juveova noćna mora nije gotova: Prodaja Vlahovića delimično rešava probleme

I

Inter

pre preko 1 godinu

Ovo je sramotna odluka njihovog Saveza, za ovo delo je bila zaprecena jos veca kazna nego za ono za sta su ih prethodno kaznili, a oni dobili smesnu kaznu od 718.000€. Jedna godina ne igranja u Evropi je nesto drastacnija kazna, ali kazna na par godina bi bila odgovarajuca jer bi to itekako uticalo na finansije kluba. I naravno, zabrana igranja u Evropi kada klub obezbedi poziciju u ligi da moze da se plasira u neko evropsko takmicenje, inace to bi bilo kao da su kaznili Kolubaru da ne moze u evropska takmicenja, a oni svakako znaju da ni ne mogu. Inter je morao da se resi Hakimija i Lukakua, ne moze da dovede slobodnog igraca dok neki drugi igrac ne napusti klub i upadne umesto njega da prima platu, 10 godina se bori sa FFP, cak je bio i kaznjavan, Milan takodje konstantno gleda da posluje u granicama FFP, i drugi veci italijanski timovi, i onda jedan Juventus se napravi pametan, vara sistem, placa visestruko manje milionske kazne jer je taj sistem varao, ostvario ogromnu korist nad konkurentima jer je mogao da zadrzi i/ili dovede igrace jer je upravo varao sistem, samim tim obezbedio sebi bolju pocetnu poziciju, a samim tim i krajnju, uz to je i neka druga pomoc morala da ulece zarad interesa Juventusa, i onda da Juventus bude kao zrtveno jagnje. Sve koji su krsili treba kazniti u skladu sa onim sta su uradili. Treba da se ocisti fudbal od takvih gamadi, a ne da se stvara slika kako neko hoce da unisti nekog ko je stalno u prekrsajima, takvi su trebali odavno da se ugase i da se stvori zdrav i konkurentan sistem.
J

Juve 1982

pre preko 1 godinu

Zabrana nastupa u UEFA takmičenjima na godinu dana bila bi NAGRADA, a ne kazna. Konferencijska liga nije takmičenje ni za pijace. Murinjo je medalju iz Lige Evrope neki dan bacio u publiku. Sve osim Lige prvaka sami Italijani smatraju smećem. Za dvije-tri godine Klub će se sigurno dobro resetovati. Najveće pojačanje biće DOLAZAK tog direktora Kristijana Đuntolija, a drugo najveće pojačanje mora biti ODLAZAK Allegrija po svaku ekonomsku cijenu.
n

novonormalno

pre preko 1 godinu

Linac. Ti treba da budes uzor. Oni ljudi uzeli milione, tastatura ratnice. I hteo ti ili ne treba postovati njihove uspehe.
L

Ludi Linac

pre preko 1 godinu

Nemogu da shvatim ovaj Juventus . Daš za ovog pikinezera 100 miliona a on nije sposoban loptu da sutne . Vratis mr..og Alegrija das mu ugovor od 50 miliona na 4 godine . Dovedes Pognu koji nije sastavio 2 utakmice ugovor 20 miliona na 5 godina . A prodas Dibalu . Ovaj Vlahović je izvikan kao da je izmislio struju . Daleko bilo ko su ovom narodu uzori Vlahović , Mesi , Ronaldo , Novak ... žalosno .
z

zauzeto ime

pre preko 1 godinu

realno vlahovic 40m ako je kieza 45-50 ........ nisu iste pozicije ali ja bi uvek pre birao kiezu pre vlahovica iako je nas partizanovac .......... meni i dalje mitrovic bolji za klasu od vlahovica, ove cene su naravno visoke zbog godista, ali svejedno

Pjanić sa tri žutaa

pre preko 1 godinu

Sad im lepo cesljati knjige jednom mesecno, pa za najmanju sitnicu u Serie D, da se jedbom nauce pameti. Inter prodaje najbolje igrace, Milan nema za krstenog igraca, sve neke pozajmice, snalaze se i jedni i drugi dok juventus moze drugacije. E pa ne moze!
O

Opa Miki

pre preko 1 godinu

Možeš da se zavaravaš do prekosutra i da prodaješ priču, zbog Berluskonija ćete zauvek ostati drugi najveći klub Milana...

vladarizsenke71@gmail.com

pre preko 1 godinu

Opa Miki, Milan jeste veci milanski klub, ali, kakve to veze ima sa onim sto je covek napisao?

Pjanić sa tri žutaa

pre preko 1 godinu

@Opa Miki O čemu ti to, zeko?
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Vlahovic je gotovo sigurno novi napadac i igrac Bajerna iz Minhena.

Pjanić sa tri žutaa

pre preko 1 godinu

Ako je napadac onda nije igrac. A ako je igrac onda jeste napadac. Tako nesto... 😂😂😂

vladarizsenke71@gmail.com

pre preko 1 godinu

Samo ostro i bez kompromisa, treba sto drasticnije kazniti sva ta tri kluba, i barselona je na pragu kazne, ceka se jos samo da pronadju nesto i realu jer nema sanse da su sve radili po PS-u.
г

гост

pre preko 1 godinu

прво да се реше алегрија, па ће све бити лакше . .
S

StoneCold_

pre preko 1 godinu

Ako izvuku 80mil za Vlahovića mogu da pevaju. U Fiori su svi igrali za njega, u Juveu se očekuje da i on učestvuje u igri i tu se pokazao vrlo loše. Prijem lopte, pas i kretanje su na nivou stative. Ponašanje mu je takodje diskutabilno. Chiesa pa čak i Di Maria bi gazili sve pred sobom da nema Alegrija. Isto se može reći i za Kostića i Rabioa. Sreća Juventusa je što ima vrlo dobrih igrača po pozajmicama i medju klincima ali je činjenica da osim u ekstremnim okolnostima, oni nikad neće dobiti šansu kod Alegrija. Kambiaso, Frabota, Pelegrini bi kod svakog normalnog imali prednost ispred Sandra. A to što forsira raspalog Bonucija ispred Gatija je posebna priča.
B

Bok

pre preko 1 godinu

Juventus u novijoj istoriji nije imao goru ekipu, tako da je dao i previše, s kim je igrao. Bez veze je pričati da cijelo tim igra za nekoga ko u prvenstvu da 25 golova, kako je bilo u Firenci, koju spominješ.
j

juventino10

pre preko 1 godinu

Najbolje da se mi ugasimo sa ovakvim vlssnikom kojeg nije briga za Juventus i koji dopusta da nas ovako ismijavaju. Dodouse ovo je on sve namjestio jer nr da pare u klub i htio je da se rijesi stričevića andree kojeg ne voli. Ili nek se klub ugasi ili fa ga neko drugi kupi. dosta je vise. Jednom nas je pustio niz vodu, sad evo opet, a sad je prebogat.
I

Inter

pre preko 1 godinu

Eto sad je on namestio. Pa on ako je vlasnik on moze da otpusti Anjelija kako on hoce, ne bi sigurno namestao aferu klubu i tako mu urusio vrednost, necu da kazem ugled, jer on je vec odavno urusen. Taj isti vlasnik je pre cini mi se dve godine upumpao u klub valjda oko 400m (tako je i Vlahovic doveden), ali nece ni on samo da sipa pare kad rukovodstvo/a donose konstanto lose odluke.