©Reuters
©Reuters

Juventusovo seme razdora, posle Bergama, proklijalo i u Firenci i Đenovi

Vreme čitanja: 2min | uto. 13.08.24. | 00:47

Nikolas Gonzales nezadovoljan stopiranim transferom, slična situacija i sa Gudmundsonom

Pet sezona je prošlo od poslednje Juventusove titule, međutim i danas je dovoljno da čelnici torinskog kluba samo namignu i da se igračima pomuti pamet. Ovog leta Stara dama je bacila oko na Tena Kopmejnersa i Nikolasa Gonzalesa, a signali poslati ka Bergamu i Firenci bili su dovoljni da izazovu haos u klubovima.

Belgijanac i Atalanta otvorili su front i izvesno je da se neće rastati na lep način usled činjenice da je fudbaler izričit u želji da pređe u Juventus, a slična je slika i u Firenci gde argentinski ofanzivac ne krije nezadovoljstvo, a takav stav očigledno se odražava na atmosferu u čitavom timu.

Izabrane vesti

Gonzales je od kluba zatražio da ispuni obećanje i pruži mu odrešene ruke s obzirom na to da je pređašnji dogovor bio da mu Viola neće praviti probleme ukoliko se pojavi ponuda neke od ekipa iz Lige šampiona. Ipak, planove čelnika Fjorentine pokvarila je činjenica da se angažman Gudmundsona iz Đenove prolongirao. Ljubičasti nisu spremni da se odreknu Gonzalesa pre nego što stigne naslednik, a isto gledište imaju i Đenovljani koji koče čitav rasplet jer nisu pronašli alternativu za Islanđanina.

Čitava situacija izvor je velikih tenzija u oba kluba, ističe dobro obavešteni italijanski novinar Đanluka di Marcio, koji dodaje da je Gonzales izričit u zahtevu da pređe u Juventus, nakon što je klub odbio ponude Lestera i Brentforda uz obećanje da će dati zeleno svetlo ukoliko se pojavi ekipa i evropskog krema.

Svojevrsnu potvrdu narušene atmosfere predstavlja i podatak da Argentinac nije bio deo prijateljske utakmice Fjorentine i Frajburga, a kakoa stvari stoje, da bi se klupko razmrsilo biće potrebno da Đenova nađe ofanzivca koji će naslediti Gudmundsona.


tagovi

Nikolas GonzalesNiko GonzalesFjorentinaJuventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara