©Reuters
©Reuters

Juventus bacio udicu: Razmatraćemo dovođenje Samardžića, ukoliko se stvore uslovi

Vreme čitanja: 2min | sub. 08.06.24. | 14:09

Srpski reprezentativac među kandidatima za vezni red torinskog kluba

Četvrta sezona bez titule uticala je da Juventus odmah po okončanju zvaničnih obaveza krene u reorganizaciju. Prvi korak torinskog kluba bio je angažman novog stratega te se u danima koji slede očekuje promocija Tijaga Mote, a po ozvaničenju dolaska doskorašnjeg trenera Bolonje pažnja će biti preusmerena na igrački kadar.

Torinski klub je već praktično dogovorio dolazak golmana Monce Mikelea di Gregorija, a primarni zadatak sportskog sektora Stare dame biće da zaoštri konkurenciju u veznom redu.

Izabrane vesti

Mediji na Apeninskom poluostrvu kao prve opcije na sredini terena ističu Teuna Kopmajnersa i Daglasa Luiza, međutim vezisti Atalante i Aston Vile nisu jedini kandidati za torinski dres.

Među opcijama kada su u pitanju vezni igrači koje u Juventusu razmatraju našao se i Lazar Samardžić, a da Bjankoneri razmatraju i angažman igrača Udinezea potvrdio je potpredsednik Juventusa Stefano Kampocija.

"Udineze je stabilan i ne mora da rasprodaje igrače. Ipak, ukoliko bi se stvorili uslovi i ako igrač bude prihvatio, bila bi to je jedna od opcija koju bismo kao klub razmatrali", rekao je funkcioner torinskog kluba.

Italijanski mediji su se nadovezali na izjavu Kampocije istakavši da je Udineze spreman da se odrekne Srbina u slučaju zadovoljavajuće ponude, iako je Samardžić izrastao u jednog od glavnih igrača ekipe Fabija Kanavara.

Zanimljivo, srpski vezista u ugovoru ima klauzulu po kojoj bi u slučaju ispadanja u Seriju B postao slobodan igrač, te je izborivši opstanak, klub sa stadiona Friuli osim pada u niži rang izbegao da ostane bez značajnog finansijskog priliva od obeštećenja.


tagovi

Lazar SamardžićJuventusUdineze

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara