Milan Škrinijar (©Reuters)
Milan Škrinijar (©Reuters)

Juve želi bivšeg štopera Intera kao zamenu za Bremera

Vreme čitanja: 2min | čet. 10.10.24. | 11:13

Milan Škrinijar bi mogao u januaru da se vrati u Seriju A

Zbog povrede kolena koja ga je zadesila u meču Lige šampiona sa RB Lajpcigom, Bremer će morati da pauzira možda i šest meseci, što znači da je Juventusu neophodan novi štoper. Pokušaće Torinezi da ga pronađu tokom januarskog prelaznog roka, a Gazeta piše da je prvi pik Stare dame Milan Škrinijar.

Bivši fudbaler Intera nema veliko poverenje Luisa Enrikea u Pari Sen Žermenu. Od početka sezone je odigrao tek 111 minuta u Ligi 1, dok u Ligi šampiona nije ulazio u igru protiv Đirone i Arsenala. Ugovor sa Parižanima važi mu do 2028, ali s obzirom na visoku platu od 10.000.000 evra godišnje, svima bi verovatno bilo u interesu da dođe do dogovora o povratku slovaka u italijanski fudbal.

Izabrane vesti

Škrinijar se u Seriji A probio igrajući za Sampdoriju, Zablistao je u sezoni 2016/2017, što mu je donelo transfer u Inter za obeštećenje od čak 34.000.000 evra. U milanskom klubu je proveo šest sezona i za to vreme osvojio titulu 2021, dva kupa i superkupa, da bi potom kao slobodan igrač prešao u PSŽ. Po dolasku je igrao redovno, ali je početkom tekuće godine morao na pauzu zbog povrede zgloba, posle čega je pao u drugi plan, a onda je letos njegovo mesto preuzeo mladi Vilijan Pačo koji je stigao iz Ajntrahta za 40.000.000 evra.

Pored 29-godišnjeg reprezentativca Slovačke kao potencijalne zamene za Bremera pominju se još Arsenalov Jakub Kivior i Bolonjin Sem Beukema.


tagovi

JuventusMilan ŠkrinijarPari Sen Žermen

Obaveštavaj me

Juventus
PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara