""
""

Jurimo i treći milion: MOZZARTOV Humanitarni tiket do sada je poslao 2.819.256 dinara donacija

Vreme čitanja: 3min | uto. 28.02.17. | 15:28

Članovi kluba poznatih ličnosti u MOZZARTOVOM izazovu velikog kladilačkog srca već ravno 264 dana tipuju za one kojima je to najpotrebnije

Sa sportskim duhom i plemenitošću se rađa, kao što se veliko kladilačko srce nesebično otvara i ne posustaje pred izazovima! Akcija kompanije MOZZART  postavljena na ovom postulatu baš zbog toga iz dana u dan ima sve više kladilačke i humanitarne ciljeve. Zato s nestrpljenjem čekamo i MOZZARTOVOG laureata koji će pomoći članovima kluba “Humanitarnog tiketa u podne” da nadmaše sumu od 3.000.000 dinara donacija namenjenih onima kojima je to to najpotrebnije.

Izabrane vesti

Tako je to u MOZZARTOVOM svetu humanitarnog tipovanja koje traje od 10. juna 2016. godine, ili ravno 264 dana. Svakog dana naša firma odobrava ulog od 10.000 dinara, a poznate ličnosti pokušavaju, kao dobrotvorni kladioci, da sastave dobitne listiće. Ukoliko humanitarni tiket prođe MOZZART dobijenu sumu donira humanitarnim fondacijama, udruženjima obolelih, bolnicama, svratištima, dečjim selima… Sve po želji i kladilačkoj meri naših gostiju. To je MOZZARTOV karavan humanosti sazdan od ljubavi prema sportu poslalo na 33 adrese. Poznati kladioci su vrlo često donacije opredeljivali na mesta kojima su njihovi prethodnici već darovali dobitak od svojih MOZZART tipovanja. Zato smo u situaciji da konstatujemo da trenutno imamo više dobitnih tiketa nego mesta na koje su donacije poslate.

Tijana Dapčević je na stativi ostavila velike kladilačke snove koje je MOZZART zbog umeća i hrabrosti ipak nagradio

Do sada je MOZZART donirao ravno 2.819.256 dinara, a imali smo zaključno sa poslednjom dobitnicom, književnicom Lidijom Jelisavčić Ćirić, tačno četrdeset jednog dobitnika.

To su: Marija Sekulović, Čaba Silađi, Saša Ozmo, Slavoljub Srnić, Stefan Birčević, Bojan Zajić, Bojan Dimitrijević Pikac, Dušica Spasić, Dragan Mićanović, i Lazar Ristovski, Ivan Milinković, Marko Simonović, Seka Sablić, Mitar Mrkela, Milan Đurđević, Mile Isaković, Aleksandar Šoštar, Ljubiša Tumbaković, Predrag Miljuš, Momčilo Bajagić Bajaga, Moca Vukotić, Radomir Antić, Ana Joković, Dr. Moma Jakovljević, Miroslav Ilić, Uroš Tripković, Vlado Šćepanović, Vojin Ćetković, Voja Brajović, Srđan Gile Gojković, Vojkan Borisavljević, Aleksandar Dunić Ćirko, Vanja Bulić, Dragan Piksi Stojković, Zdravko Čolić, Marko Ivanović, Jovan Šurbatović, Žika Jelić, Tijana Dapčević, Jovan Maljoković i Lidija Jelisavčić Ćirić.

Treba napomenuti da je rekorder Humanitarnog tiketa u podne novinar i pisac Vanja Bulić sa dobitkom od 351.025 dinara koje je MOZZART, po želji našeg kolege, donirao Zavodu za vaspitanje dece i omladine Beograd.

Pogledajte dobitni tiket Vanje Bulića, MOZZARTOVOG rekordera

Takođe, u klubu dobitaka od preko 100.000 dinara nalaze se glumac Vojin Ćetković sa 113.286 RSD, Jovan Maljoković sa 114.841 RSD,  Radomir Antić sa 119.943 RSD, Predrag Miljuš 126.732 RSD , Vojkan Borisavljević 162. 729 RSD,  Uroš Tripković 170.067 RSD i Momčilo Bajagić Bajaga sa 184.426 RSD. Članovi kluba “sto” su novac usmerili, a MOZZART je donirao sredstva sledećim ustanovama: Spomenku iz Pančeva, Crkvi Sv. Apostola Petra i Pavla na Topčideru, domu Petar Radovanović iz Užica, SOS Dečjem selu Kraljevo, fondaciji Podrži život, Udruženju obolelih od MS Zrenjanin i Svratištu za decu Beograd.

Treba napomenuti da je legendarni Zdravko Čolić imao gubitan tiket, ali da se MOZZART obavezao da donira 100.000 dinara deci ometenoj u razvoju u Veterniku.

Zdravko Čolić i Humanitarni tiket poslali su 100.000 dinara kao novogodišnji poklon deci iz Veternika

 Takođe, pevačica Tijana Dapčević je bila blizu osvajanja fenomenalnih 45 miliona dinara, falila su dva gola, pa je menadžment kompanije odlučio i da taj gubitni tiket nagradi sa 50.000 dinara koje je MOZZART donirao Institutu za onkologiju i radiologiju u Beogradu.

Dakle, 265 poznate ličnosti, ravno 2.819.256 doniranih dinara je dosadašnji učinak Humanitarnog tiketa u podne, ali tu nećemo stati. Idemo dalje sa namerom da pomognemo onima kojima je pomoć najpotrebnija. Vaša kompanija MOZZART!

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

sportsko klađenjeRadomir AntićMozzartMomčilo Bajagićhumanitarni tikethumanitarna akcija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara