Komentari na vest

Junak derbija Jovanović: Znao sam da na kraju neće ući

S

Sale Kg

pre 2 meseca

Ovaj je večeras onim valjanjem i kradjom vremena kada je gol visio u vazduhu, pobedio Mustafu koji je onomad u derbiju dobio žuti za odugovlačenje pri rezultatu 0-0, i -25 na tabeli u odnosu na Zvezdu!
M

Momak je

pre 2 meseca

Branio kao lav, za njega poštovanje..
S

Smmxsmsm

pre 2 meseca

Neka mu neko kaze da golman Partizana ne sme da krade vreme u derbiju. Ne vole ljudi to nije to klub iz druge lige Srbije...
G

Gg3+

pre 2 meseca

Bukvalno sam imao utisak da igramo sa PSG-om u najmanju ruku. Viktorija ispred našeg gola. Neće ovo na dobro da izađe. Drugi put neće ovako da promašuju.
H

Ha ha haa

pre 2 meseca

Znao si? Kako da ne. Dobar si golman ali u ovoj tekmi si imao više sreće nego pameti.
L

Lata

pre 2 meseca

Koji komedijaši predvođeni odličnim Jovanovićem,koji 3 puta traži pomoć doktora a onda odmah nakon intervencije to istom nogom punom snagom puca preko 40metara.

Sliks17

pre 2 meseca

Iako Zvezdas pogledam povremeno utakmice Partizana. Svaku ali svaku utakmicu kada Partizan vodi ovaj se valja po travi I glumi da ga boli noga, ali svaku zivu utakmicu. Ok je krasti vreme ali stvarno vise ga covek pretera. Nebitno da li Radnik, TSC ili Zvezda... Svaki put ga boli noga I posla 3 min ustaje kao da nista nije bilo I jos izvodi gol aut.

VecaBg1971

pre 2 meseca

Sine ti si sramota sepskog fudbala, ono sto si ti radio, lezao po travi i lazirao povrede mene je nagonilo na povracanje. Samo neka druze, neko to od gore vidi sve.
S

Skošro

pre 2 meseca

Nije bilo u isto vreme toliko odličnih giomana i ovde i u inostranstvu još da ima više dobrih u odbrani i vezi eee to bi bilo pravo
A

Alo bre

pre 2 meseca

Bravo bre Jovanovicu,bravo za celu ekipu tako se igra protiv vestacke ekipe
S

Srbija 1991

pre 2 meseca

Naravno kada si lezao tri puta po 5 minuta. Uci ce samo polako, bice ti zao .
V

Veljko9

pre 2 meseca

Svilar dobio jos jednu konkurenciju :)
?

??

pre 2 meseca

Dobro brani bez obzira na ovu utakmicu, al mi se zgadio sa onim izlezavanjem od 60og minuta. Valja se kao da je pretrcao 20km, a ne da je golman. Sto se ispucavanja lopte tice, takodje pola sata pred kraj meca on vec odugovlaci. Zato mi nemamo igrace u premijer ligi i bundes ligi. Dzabe i da vrede, al navikli su na neki ruzan fudbal
M

Milojko Arsenic's

pre 2 meseca

Bog na nebu, Jovanović na golu

PFK NIŠ

pre 2 meseca

Junak, nema sta... Malo me razocarao Duljaj cekanjem na kontre i sto se branio, ali kada se pogleda cela utakmica, Partizan mora da bude zadovoljan bodom. Mislim da je morao da pocne Kastiljo umesto Natha, Filipovic umesto Stojkovica, jer nas zvezda pojela na sredini, zato Ovusu izgledao smesno... Ono iskljucenje, samo se nadam da je neko iz UEFA-e to video, i da ona moralna nakaza nece nikada da sudi nista van Srbije!
B

BRAVO

pre 2 meseca

Jovanoviću brate nas, dozivotni ugovor u Partizanu, ako nesto onaj foteljas ne izmisli da moraju da te prodaju, veceras si crvenima zabio 2 prsta oba oka.
A

Alo, alo

pre 2 meseca

Crveni, imate tamo vesti gde vam Spajić plače, ostavi te naseg HEROJA UTAKMICE, ajde tutanj tamo kod Spajića kmeči te, ridajte, plačite.
A

Alo i tebi

pre 2 meseca

Kad ti je golman igrač utakmice sve je jasno.
H

Hobotnica

pre 2 meseca

Nasa grobarska! Zver!
D

Dadada123

pre 2 meseca

Evo kad vec menjaju i uvode neka glupa pravila u fudbalu ja bih uveo da kad igrac na terenu krene da lezi po 2. put da trener obavezno mora da ga izvede iz igre.Ovaj golman koji je danas vrhunski branio je bar 5 puta lezao na zemlji a cini mi se da su doktori ulazili 2 puta zbog njega.
R

Realnoma

pre 2 meseca

I da se uvede pravilo kad poslednji igrac odbrane napravi faul da dobije crveni, i da se gluma zbog udaranja laktom sankcionise sa zabranom od 5.utakmica
G

Gledajte konferenciju

pre 2 meseca

Ahahahahaa darjan kao na komferenciji pita milojevica na koga ste vi ljuti...sad bi darjan odgovorio umesto milojevica..kakva severna koreja..milojevic preti novinarima da ne pisu da je titula namestena..darjan pokusava da otkrije javno imena novinara koje treba posle toga urnisati od pljuvanja...kakav plan paklen opet u reziji czv i mozzarta

Sliks17

pre 2 meseca

Druze na srami se Mozzart je grobarski sajt. Svakako nece objaviti komentar
Š

Šolmi V

pre 2 meseca

Sram te bilo folirantu, nije ni čudo da su ti skandirali “pičkice”
D

Dexaman

pre 2 meseca

Baš ga zabole šta skandira grupa kriminalaca sa severne tribine...
M

Miketa

pre 2 meseca

Imas ti srece sto nisi primio 5,6 komada.
5

515115

pre 2 meseca

Hahaahahahaha a nakon meca slavite bod kao da ste osvojili LS 😀
V

Vidi ga...

pre 2 meseca

izlezavao se kukavica i licemer
l

lol12

pre 2 meseca

Jadno