Pedro Gonsalveš u akciji (©Reuters)
Pedro Gonsalveš u akciji (©Reuters)

Junajtedova alternativa za Sanča je Pedro Gonsalves

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.03.21. | 13:23

Još jedan Portugalac mogao bi na Old Traford

Posle Kristijana Ronalda, Nanija, Tijaga Bebea, Žoela Pereire, Dioga Dalota i Bruna Fernandesa, još jedan Portugalac mogao bi da zaigra za Mančester junajted.

Po pisanju engleskih medija, klub sa Old Traforda zainteresovan je za Pedra Gonsalvesa iz lisabonskog Sporting. Najbolji strelac Lavova, međutim, dobiće zvaničan poziv tek ako propadne pokušaj angažovanja Džejdona Sanča iz Borusije Dortmund.

Izabrane vesti

NEDELJA, 18:00 (FA KUP): (2.80) LESTER (3.35) JUNAJTED (2.50)

Pregovori sa žuto-crnima stagniraju zbog visokog obeštećenja, dok je Gonsalves navodno skoro duplo jeftiniji od 20-godišnjeg kolege. Za transfer dve godine starijeg Portugalca navodno je potrebno oko 60.000.000 evra.

Sportingovo krilo je ove sezone dao 15 golova u 21 prvenstvenoj utakmici, a ima i četiri asistencije za vodeći klub Primeire. Pored bočne pozicije može da igra i u sredini veznog reda, a prednost mu je to što je već bio član jednog premijerligaša.

Gonsalves je još kao tinejdžer posle Šavesa, Brage i Valensije prešao u Vulverhempton, ali je za prvi tim upisao samo jedan nastup u Liga Kupu. 2019. se vratio u domovinu, u Famalikao, a prošlog leta je postao član Sportinga.

***

Mozzart asistenti dolaze na vaš prag radi uplate depozita i isplate dobitaka - svakog dana biće dostupni od 08 do 22, a brojeve telefona na koje ih možete pozvati pronađite OVDE.

***



tagovi

Pedro Gonsalvešletnji prelazni rok 2021

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara