©AFP
©AFP

Junajtedov (pre)ambicioan “Projekat 150”: Titula na Old Trafordu 2028!

Vreme čitanja: 1min | pet. 27.09.24. | 13:33

Novi izvršni direktor Omar Berada saopštio saradnicima da je cilj da na 150. godišnjicu kluba mančesterski tim postane prvak Engleske

Jedanaest godina nisu osvojili titulu, a kako su krenuli, neće ni ove. I mada ne izgleda kao da imaju podlogu da o njoj uopšte i sanjaju u dogledno vreme, u Mančester junajtedu su zacrtali cilj da je na Old Traford vrate za četiri godine.

Naime, kako piše Atletik, novi izvršni direktor mančesterskog kluba Omar Berada saopštio je svojim saradnicima (pre)ambiciozan “Projekat 150” o osvajanju titule prvaka Engleske uz nadu da će isti sprovesti u delo (do) 2028. godine.

Izabrane vesti

Tada će Junajted proslaviti 150. godišnjicu od osnivanja kluba, a Berada veruje da bi osvajanje 21. titule bio idealan poklon navijačima za tako veliki jubilej. Ipak, startna pozicija nije najsjajnija. Tim Erika ten Haga posle pet utakmica u novoj sezoni zauzima 11. mesto sa dve pobede i jednim remijem iz pet utakmica, a što je najgore od svega, ne deluje da sa holandskim stručnjakom ima perspektivu jer ni dve sezone po njegovom dolasku napredak nije uočljiv.

Ipak, Berada, koji je tokom prethodnih 13 godina pomogao Mančester sitiju da izgradi imperiju, pred derbi sa Liverpulom u kojem će Junajted pretrpeti debakl javno pružio podršku Ten Hagu.

"Erik ima našu punu podršku, veoma smo blisko sarađivali u ovom prelaznom roku. Nastavićemo da blisko sarađujemo sa njim kako bismo mu pomogli da izvuče najbolje iz tima. Da li mu još verujemo? Apsolutno! Mislim da je Erik pravi trener za nas i u potpunosti ga podržavamo", izjavio je Berada tad.


tagovi

Mančester Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara