Komentari na vest

Junajtedov bavarski paket od 70.000.000: Stižu De Liht i Mazraui! Van Bisaka ide u Vest Hem

S

SilvioB.

pre oko 1 mesec

Često komentarišem Vest Hem kao primer da se previše troši bez rezultata, ali ove sezone Vest Hem radi strateški, planira i gradi tim za narednih nekoliko sezona. Iako sam skeptik u pogledu Lopetegijevog kvaliteta. S druge strane, Mančester junajted nastavlja sa istim načinom rada. Više od dva meseca pregovaraju o transferu igrača, da bi na kraju ponovo uplatili traženi iznos. Preplaćuju igrače samo da ne bi otišli ​​u drugi klub (Joro, Aleksis Sančez, Megvajer, Hejlund, Malasija itd.). Protraćeno vreme, novac i još jedna sezona.

bez_EU4ije

pre oko 1 mesec

United ostavio ćelavu prevaru na klupi, pa ovaj nastavlja po starom: dovlači propale bivše fudbalere Ajaxa. De Ligt je najveća štoperska prevara u ovom veku: spori kikser, holandski Maguire. Jeste bio odličan u Ajaxu, ali je i Maguire bio odličan u Leicesteru. Onda je 2019. Juventus za De Ligta bacio 85 miliona evra, pa je 2022. Bayern za njega bacio 67 miliona evra, i sad 2024. United za njega baca 50 miliona evra. De Ligt će za par dana napuniti tek 25 godina, a već je stigao propasti u dva velika kluba, na Euru nije odigrao ni minut, cena mu stalno pada, i dolazi u United da završi sa ozbiljnim fudbalom.
g

gost1234567

pre oko 1 mesec

to nikad ne izadje na dobro kada trener samo dovodi svoje sunarodnike, to je radio i van gaal pa nije uspelo
Č

Čudilo

pre oko 1 mesec

Pojačanja malo jača od kisele vode u odnosu na Čelsi, što se odbrane tiče.
N

Neverovatno

pre oko 1 mesec

I dalje im najveći problem sedi na klupi. P.S. Dovodi igrače sa kojima je trenirao u Ajaksu, a najbolji igrač iz te godine im je Tadić. Ne kažem da on sa 34 godine treba da igra u Junajtedu, ali svi ovi igrači iz te sezone su suvi prosek, osim Tadića i možda Frenkija de Jonga koji naravno nije završio u Junajtedu.
l

lignjoslavov plankton

pre oko 1 mesec

Junajted ogromne pare daje za igrače unazad 13 godina, ništa ispod 60miliona. Ništa im se nije isplatilo, maltene su sve pogriješili. Akademija 0, nikoga proizveli i prodali nisu. Čelzi ogromne pare zarađuje na prodaji igrača iz akademije i to je čist profit: Lewis Hall 35mil, Maatsen 35 mil, Hutchinson 35mil, Gallagher 45mil, Mount 60mil, Tomori 20mil, RL Cheek 20mil, Abraham 40mil itd. Havertz-a za 70miliona Prodaće sad Chalobah-u, Broju, Casaadei-a za ogromne pare. Ovi mladi igrači koji se potpisuju imaju manje plate, ugovori na 7 godina, ispoštovan fair play max. I u prvom timu ima igrača koji se dobro mogu prodati tipa Sterling, Petrović, Badiashil, Chukwuemeka, Angelo, Santoš. Ameri gledaju profit, to je jasno, ali je klub finansijski zdrav, stabilan i postoji baza za prvi tim.
E

Eišš

pre oko 1 mesec

Rašford? Grinvud? Garnaćo? Mainoo? Mektomini ?
S

Ss4

pre oko 1 mesec

Ti nisi dobro da ne kazem da se bodes ako ti je Celsijeva filozofija nesto sto valja. Drugo Petrovic u Ugocukvu i Cunkuemaka i Sterling trenutno ne vrijede po 5 miliona, da ne pricamo da ih nece niko placat kao sto sad zaradjuju. Trece: transfer polutika uzas, evo 2-3 primjera pulisic dodje za 60+ mil, zamijeni ga Mudrik 80+ mil, dobili nista, ni boljeg igraca ni pare, pulis otisao za 20, ode Odoi dodje Madueke, nikakva razlika samo jos minusa, sad dodje Pedro Neto pa on nije bolji ni od Pulisc ni Mudrika, ni Maduekea, potom Lukaku promasaj, onda za njim Dzekson koji ne zna dje je, i dodje Omorodion koji nema 20 profi meceva opet trosak debeo. Dusburi Hol tek, sta se tu valja, igrac iz cempion sipa, slicne karakteristike kao prije Maunt, pozicija Haverc-maunt, plus tu 10-ku igra Palmer, sve kiks za kiksom. Palmer je slucajnost koju su pogodili. Da ne pricamo Emerson, Cilvel, Kukurelja koliko je samo ta pozicija pojela para. Ugocukvu, Badiasile, Madueke, Petrovix, Sancez, Mudrik, Dzekson, Verner, Lavia (jedan mec samo), Lukaku, itd itd pojacanja samo kao na traci, igre uzaaaaas. Ovo je najgora politika i najgora skupina u istoriji fudbala. Mislim da ce se ugasit za 2 godine kad ovima dosadi i zaduze klub, zivi bili pa vidjeli.

Proficap

pre oko 1 mesec

U kojoj ti dimanziji gledas fudbal?
l

lignjoslavov plankton

pre oko 1 mesec

re za ss ovo je visa filozofija za tebe. Imaš fino tabelu, izguglaj gdje hoćeš i vidjećeš koliko Čelzi zarađuje od prodaje igrača. A ti sebe laži, radi šta hoćeš
E

Eto i

pre oko 1 mesec

Flop u juveu,flop u minhenu,i opet se nađe budala da baci 50 m za njeg
T

Ten ten

pre oko 1 mesec

Samo nek je holanđanin ili da je bar igrao u holandiji ,po mogućnosti ajaxu 😂 kad oteraju ovu prevaru od trenera što je neminovno ,trebaće im 5 godina da rasteraju ove njegove pulene koje dovode
L

Lolllllll

pre oko 1 mesec

Kad se mančester prsi i pokušava da bude veći od real madrida 😂 šta su sve uradili da "otmu" jora realu i šta se desi,poklopi ih karma,nije odigro 3 meča i teška povreda 🤣
i

ime zauzeto

pre oko 1 mesec

"Odlucili su da ovog leta ucine nesto po tom pitanju", kojeg leta? Svakog leta potrose ogroman novac, Ten Hag bez 200 mil evra potrosenih ne moze da pocne sezonu.
Л

Лазар

pre oko 1 mesec

Де Лихт је класична менаџерска "звијезда". Драго ми је што га је се Јуве ријешио, био је највећа киксара у одбрани. Није ни чудо да га МанУтд жели, познати су по куповини преплаћених половњака.
z

zeven Hag

pre oko 1 mesec

Ajax United
g

gost13345778

pre oko 1 mesec

Yoro nije pokidao ligamente kolena, nego mu je pukla metatarzalna kost na stopalu, i nece biti odsutan do kraja godine, vec oko 3 meseca.
J

Juu

pre oko 1 mesec

Da pevaju ako se vrati i do nove godine
M

Mitrandir

pre oko 1 mesec

Ovaj Ten Hag će sahraniti Junajted sa svojim polovnjacima iz Ajaksa.
h

hmmmmm

pre oko 1 mesec

Iskreno nzm kako je ovo veliki posao. Bajern je izgubio titulu posle X godina, a ova dva igrača ništa nisu pokazala. Za klub renomea Utd-a ovo su igrači za rotaciju, ali jednostavno i očigledno da Utd više ne može da privuče top klasu igrača. Smatram da odbrana Mazraui Yoro DeLigt + vrv Šo nije kalibar za top4 u Preimer ligi.
A

Andre

pre oko 1 mesec

Fantastičan biznis! Naročito De Ligt, Bayern ga prodaje jer žele da smanje platni budžet. Dovoljno govori kakav je igrač to da su navijači Bayerna pravili peticije da ga klub zadrži, odlična kupovina!
b

brajtner

pre oko 1 mesec

jeste isti Bekenbauer, pa navijaci ne daju da ide.
A

Andre

pre oko 1 mesec

@brajtner, ne, nije Bekenbauer, ali odličan igrač, mnogo bolji nego što hejteri po komentarima lupetaju za njega. Za neke od vas, igrač mora da bude ili Bekenbauer ili totalna rupa, nemate misaoni proces za bilo šta između ta dva.
b

brajtner

pre oko 1 mesec

@andre ali "misaoni proces" 😂😂😂