Romen Fevre protiv Pari Sen Žermena (©AFP)
Romen Fevre protiv Pari Sen Žermena (©AFP)

Junajted i PSŽ u trci za otkrovenjem Lige 1, prošlog leta je koštao 500.000 evra

Vreme čitanja: 1min | pon. 11.01.21. | 09:40

Sad je već mnogo skuplji

Nova zvezda sija u Brestu. Romen Fevr je od momka koji je pre samo šest meseci Monaku plaćen 500.000 evra postao igrač kojeg žele najveći klubovi Evrope. Konkretno, Mančester junajted i Pari Sen Žermen, prenose francuski mediji.

Reč je inače o 22-godišnjem univerzalcu koji je ove sezone u Ligi 1 postigao četiri gola i upisao tri asistencije. Već sada je jasno da će Brest značajno profitirati na Fevrovoj prodaji, mada još nije najjasnije gde će on.

Izabrane vesti

Pari Sen Žermen po običaju prati sve najtalentovanije u Francuskoj, a sada se zainteresovao i Junajted, koji je pre samo nekoliko meseci istresao 21.000.000 evra fiksno – plus još 20.000.000 u bonusima – kako bi iz Atalante doveo Amada Dijaloa. Sad su se navodno okrenuli ka Fevru, igra on u vezi, kao levo ili desno krilo, čak je u nedavnom porazu baš od Pari Sen Žermena bio i u ulozi centralnog napadača.

Još pre toga Brest je reagovao i na Badnje veče mu produžio ugovor do 2024. što će reći da je malo verovatno da će Fevr već u januaru promeniti sredinu.

Osim u slučaju ponude koja se ne odbija. A Ole Gunar Solskjer očajnički traži pojačanja. Vest Hemov Deklan Rajs, mada je to druga pozicija, nedavno je odbio selidbu u Mančester.


tagovi

Zimski prelazni rok 2021Romen Fevr

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara