Juče u Ligi šampiona, danas u borbi za opstanak u Primeri – strašna pojačanja za Leganes

Vreme čitanja: 1min | pet. 31.01.20. | 22:03

Iz Jang Bojsa stigao Asale, iz Olimpijakosa Gerero

Odbrana i nekako, ali napad nikako nije funkcionisao, pa je Leganes posle 21 kola na pretposledjem mestu na tabeli Primere. Ali je Leganes ipak član Primere što mu je dozvolilo i da otupelu oštricu pojača dvojicom napadača koji su do juče igrali Ligu šampiona. Obojicu dobro znate, pošto smo i Rožea Asalea i Migela Anhela Gerera mogli da gledamo i u Beogradu.

Ovaj prvi je kao član Jang Bojsa prvo igrao u grupi Lige Evrope sa Partizanom, a zatim prošlog leta i protiv Crvene zvezde u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Crveno-beli su prošli dalje, ali smo svi jasno mogli da vidimo koliko je pakleno brz 26-godišnji napadač iz Obale Slonovače, koji je u sezoni 2018/2019 igrao i u grupnoj fazi elitnog evropskog takmičenja.

Izabrane vesti

Gerero je tu privilegiju imao jesenas, mada baš i nije bio u prvom planu u timu Olimpijakosa, ali jeste odigrao svih 90 minuta protiv Zvezde u Beogradu, a pride bio u startnih 11 protiv Totenhema u Atini i Bajerna u Minhenu.

Sad obojica idu u novi izazov. Obojica su naravno stigli na pozajmice. Cilj je sačuvati Leganes u Primeri. Govori to valjda nešto i o snazi španskog prvenstva. Kad i davljenici sa dna tabele mogu da dozovu igrače iz šampiona Švajcarske i viceprvaka Grčke.

(FOTO: Twitter/@CDLeganes)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara