Komentari na vest

Jović dobio pozitivne signale iz Milana: Imamo Luku, ali hoćemo još jednu „devetku“

P

PLAN, PROGRAM, PROJEKAT, POTENCIJAL

pre 7 dana

MM- SANTOS, SAVIC/HUMELS, Tomori, Ernandez- FOFANA, RABIO- Pulisic, Rajnders, Leao- ZIRKZE. Sportielo- Florenci, Kalulu, Gabia, MIRANDA/DORGU- RLC, Adli, Musah- Cukvueze, Jovic/GIRASI, Okafor. ??? (ne mali Nava)- Himenez (Bakune), Koubis, Simic (Bartezagi), Teracano- Zeroli (Sala), Pobega (Eletu)- Romero (Liberali), Kuenka, Traore (Sia)- Kamarda.
l

laker

pre 7 dana

odlican spic, jos da je veliki radnik
D

DraganKojic

pre 7 dana

plakyyy
D

DraganKojic

pre 7 dana

U prevodu hocemo ga ali da udje u 85/86 minutu, posle kad bude na 13 utakmica imao 1 gol bice kuku lele . Idi lepo u SA uzmi novce igraj po 90 minuta lagano, ionako si protracio potencijal.
r

roni

pre 7 dana

zasto rezija pusta ovako maliciozne i maloumne komentare vodjenje ljubomorom i licnim strahovima? treba da se uvede blok kao na dr mrezama da se vise ne vidi sta neobrazovana i iskompleksirana sirotinja pise.
J

Juka

pre 7 dana

Keba prevodilac 😂 Da je "protraćio svoj talenat ne bi ga držali u Milanu ni po koju cenu..a realno igrao je ok prošle sezone - 11 G/A . Tim na nivou Milana dakle vicešampiona Serije A koji igra preko 50 utakmica godišnje jednostavno mora da ima dva,tri kvalitetna napadača a nekako mi se čini da Zlatan i ekipa oko njega mnogo bolje poznaju fudbal od mene, tebe i svih nas tastatura naučnika Poyy 😎