Stefan Jovetić (@Reuters)
Stefan Jovetić (@Reuters)

Jovetić: Čekao sam na ovako nešto koliko i Olimpijakos

Vreme čitanja: 1min | čet. 30.05.24. | 02:13

Reprezentativac Crne Gore stigao do prvog evropskog trofeja u karijeri

Pogled na biografiju Stevan Jovetića nagoveštava da se radi o karijeri prepunoj trofeja: Partizan, Fjorentina, Mančester Siti, Inter, Sevilja, Monako, Herta i Olimpijakos. Istina je, međutim, drugačija.

Iako je igrao za klubove od kojih je svaki imao blistave trenutke u svojoj istoriji, 34-godišnji Podgoričanin - pored čestih povreda - imao je i peh da ga uspesi uglavnom mimoilaze. Večerašnji trijumf sa Olimpijakosom u Ligi konferencije mu je prvi evropski trofej, baš kao i atinskom klubu, pošto je dosad imao duplu krunu sa Partizanom u sezoni 2007/08 i Premijer ligu i Liga kup sa Mančester Sitijem u sezoni 2013/14.

Izabrane vesti

Otud i široko razvučen osmeh sjajnog tehničara nakon pobede atinskih crveno-belih nad Fjorentinom (1:0).

"Osećam se neverovatno, ne mogu to opisati. Dugo sam čekao da osvojim ovako nešto, baš kao i Olimpijakos. Izbacili smo Fener, Makabi i mnoge druge sjajne timove. Aston Vilu! To je veliko dostignuće", podsetio je Jovetić posle pobede u finalu Lige konferencije.

Konačno osvojen evro-pehar Jovetić je posvetio porodici.

"Ovu pobedu posvećujem porodici i svom ocu koji više nije sa nama. Trebalo bi da slavimo i uživamo. Moja supruga zna kroz šta sam sve prošao i uvek je bila uz mene. Ovu pobedu posvećujem svojoj deci. Tako sam ponosan zbog svega", u dahu je govorio reprezentativac Crne Gore.



tagovi

Stevan JovetićOlimpijakosLiga konferencije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara