Komentari na vest

Joveljić x2 (VIDEO)

Ć

Ćopa

pre oko 5 sati

A gde nam je onaj drugi napadač što igra u Americi u našoj ligi nabijao statistiku protiv filijala a sada skuplja lopte posle treninga.
G

Gost1234

pre oko 5 sati

Taj drugi napadac je iz Zvezde, tako da ne treba ti grobar da se brines za njega. Mi zvezdasi ga volimo, doneo je klubu devet miliona evra, i davao bitne golove!!! Gledajte u svoje dvoriste malo, ipak vam je dosao legendarni navijac Hajduka u klub na par meseci da vas ozivi, a na mesto predsednika opozicioni navijac Novog pazara))))))))) imate toliko razlogq da gledate u vase dvoriste konacno, da ne morate na vesti iz americke lige da pisete o Zvezdi……….
@

@gost

pre oko 4 sata

Gde si ti pročitao da sam ja u mom komentaru spomenuo Crvenu Zvezdu i po čemu si zaključio da sam navijač Partizana.Po meni kada igrač pređe iz jednog kluba u drugi on više ništa nema sa klubom u kom je predhodno igrao.Tako da sam pitao za igrača a nisam prozivao njegove prethodne klubove.
G

Gost1234

pre oko 4 sata

I treba da te je sramota sto navijas za partizan……
T

Taktika

pre oko 5 sati

A ti Piksi samo mu daj da igra jedno poluvreme.Pa u drugom ubaci nekog na sredini.
N

NAJBOLJI

pre oko 6 sati

1. Vlahović, 2. Mitrović, 3. Ratkov, 4. Baždar.
J

Jedan je najbolji

pre oko 6 sati

Jovic je van konkurencije jer svi navedeni ne mocu kopacke da mu ciste

Mr 007

pre oko 6 sati

1.Vlahovic; 2.Mitrovic (bio je pouzdanija opcija u napadu,ali prelaskom u SA mu je forma u padu,ali je i pored toga sjajna opcija u napadu); 3.Jovic (jeste tacno da sada igra fudbal rekreativno,ali je i kao takav miljama bolji od ostalih nasih napadaca,poseduje ogroman talenat); 4) boranija (za sad je tako)
v

vzz

pre oko 6 sati

Vlahovic Mitrovic Jovic i cetvrti neki mlad poput Ratkova, Bazdara, Ivanovica ili Lukovica.
v

vzz

pre oko 6 sati

U Ajntrahtu i Anderlehtu 0 golova. Poz, sto dalje od reprezentacije
@

@vzz

pre oko 6 sati

Bolji su ovi koji igraju drugu ligu, je l tako?
v

vzz

pre oko 4 sata

Bazdar je raznovrsniji i ima mnogo veci domet nego Joveljic, moze i iza napadaca i po boku.. Videces da ce biti koristan dosta u buducnosti.
Z

Zorkel@

pre oko 7 sati

Može da objavi spisak sa Mesijem 🇦🇷 i Ronaldom 🇵🇹 ali ne zna da pronađe igračima mesto u timu... Džaba Jovelji 🇷🇸 i 50 golova da je postigao kad ga ovaj "ubije" na poziciji koja nije za njega. Ne samo njega nego 80% igrača.
с

супер ти

pre oko 7 sati

телефон,имаш све те заставе,благо теби....