Jovanović na derbiju (©Starsport)
Jovanović na derbiju (©Starsport)

Jovanovićevi izgledi za derbi 50-50

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.04.24. | 08:34

Golman Partizana na celodnevnim terapijama

Posle potpunog cirkusa koji je priredio stručni štab Partizana prethodnih dana strasti su se malo stišale u „Zemunelu“ i crno-beli su se okrenuli pripremama za subotnji večiti derbi. Ali, problemi ih i dalje prate.

Najveću glavobolju Partizanu zadaje povreda golmana Aleksandra Jovanovića. Čuvar mreže crno-belih i najbolji pojedinac prethodna dva večita derbija iz kojih Parni valjak, najviše zahvaljujući njemu, ima pozitivan bilans (2:1, 2:2) još je neizvestan za nastup u subotu.

Izabrane vesti

Jovanović se povredio na utakmici prethodnog kola protiv Čukaričkog na Banovom brdu, kada je zbog povrede mišića morao da izađe iz igre u prvom poluvremenu. I od tog momenta krenula je trka s vremenom da se oporavi za derbi. Ispostaviće se, u stvari, da će biti ne jedan nego dva sudara sa Crvenom zvezdom u četiri dana na istom stadionu.

Golman Partizana je na svakodnevnim terapijama i čini sve što je u njegovoj moći da se u subotu nađe na terenu. Što bi se reklo, na terapijama je „od jutra do sutra“. Volje i želja Jovanovića su nesporni, ali pita se „nešto“ i priroda i protiv nje se ne može. Trenutna procena je da su šanse da se nađe na terenu „50-50“.

Čuvar mreže i mirnog sna crno-belih na prethodna dva večita derbija će pokušati da odradi poslednja dva treninga, danas i u petak, pa će tu svi dobiti odgovore, on i stručni štab, da li će u subotu moći na gol.

A, kako ni najbolji strelac Partizana Mateus Saldanja nije sto odsto spreman i nije bio na terenu baš od prethodnog derbija, jasno je da pored svog haosa, kao i uzdrmanosti nakon poraza na Banovom brdu, ni kadrovska situacija među crno-belima pred put na „Marakanu“ nije najsjajnija.

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Milan na San Siru, Barsu na Nou Kampu, PSŽ na Parku prinčeva?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!


tagovi

Aleksandar JovanovićFK PartizanVečiti derbi173. večiti derbiMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara