Jovan Milošević (Printscreen)
Jovan Milošević (Printscreen)

Jovan Milošević posle šest minuta pogodio na debiju u novom klubu

Vreme čitanja: 2min | sub. 17.02.24. | 21:42

I potom se povredio...

Šest minuta. Toliko je Jovanu Miloševiću bilo potrebno da se upiše u strelce u dresu novog kluba.

Pre samo četiri dana talentovani srpski napadač podigao je dres Sent Galena, a starteg švajcarskog kluba Peter Zajdler odlučio je da ga već ovog popodneva uvrsti u startnu postavu, posle svega nekoliko treninga. I nije se pokajao, pošto je napadač Štutgarta posle samo šest minuta debitantskog nastupa stigao do prvenca u remiju sa Vinterturom - 2:2 (1:0).

Izabrane vesti

Izvršio je 18-godišnji napadač ponikao u Vojvodini presing na protivničkog golmana, koji je bio neodlučan pri ispucavanju te se u presudnom trenutku okliznuo. Milošević je namirisao grešku, oduzeo mu loptu i sa njom se praktično ušetao u gol.

Nažalost, senku na debi kakav je mogao samo da sanja bacila je povreda zbog koje je Milošević u 34. minutu morao da napusti igru. Prema pisanju švajcarskih medija, pozajmljeni fudbaler Štutgarta izašao je sa terena zbog problema sa skočnim zglobom koji se javio posle duela sa protivničkim igračem. Nadamo se da povreda nije ozbiljnije prirode i da će se omladinski reprezentativac Srbije ubrzo vratiti na teren.

Miloševićevim golom trećeplasirani tim švajcarskog prvenstva je stekao inicijalnu prednost, ali je na kraju morao da se zadovolji samo bodom, pošto je Vintertur dva puta uspeo da se vrati iz minusa. Sent Galenu je ovo bio 37. bod u sezoni, odnosno prvi u poslednjih pet utakmica i trenutno se nalazi na trećem mestu, dok je Vintertur sedmi sa 33 boda.

Podsetimo, Milošević je letos stigao u Štutgart iz Vojvodine u transferu teškom 1.200.000 evra, ali pored Serua Girasija i Deniza Undava nije mogao do značajnije minutaže, zbog čega je i odlučio da zimus privremeno promeni sredinu. I čini se da nije pogrešio.



tagovi

Jovan Milošević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara