Komentari na vest

Jovan Damjanović debituje protiv Nenada Lalatovića

M

Mladost L

pre 18 dana

Idemooo bree
P

PeraV

pre 18 dana

Smoreni udara na drogiranog.Bice zanimljivo.
h

hshsh

pre 18 dana

Hajmo lalate uzmi sva tri boda dokazi klosarima ko je broj 1 u srbiji
d

dsj

pre 18 dana

Kakve su ovo kombinacije ovo je strasno, TSC vise nije ozbiljna ekipa, razvalili su je strucnjaci na celu sa Nikolim Lazeticem.
s

svesezna

pre 18 dana

Nikola Lazeticu jel te sramota sta radis sa kluba, nije ti dosta savez nego jos coveku uzmis pola plate, sram te bilo.
x

xdmod

pre 18 dana

Mebi ovu iz uprave TSC nisu kasni da dovedu coveka koji je radio sa klincima, koji realno nema iskustva za prve lige, veceras ce lala da uzme sva tri boda.
d

draganac

pre 18 dana

TSC je bolje bilo da su ostavili Kalafurica, jer ovaj covek niti ima iskustvo niti znanje, evo veceras ce se sve videti na utakmici sa Lucanuma.
j

jiri..2024

pre 18 dana

Citav savez zna da Damjanovic pola plate daje Nikoli Lazeticu samo svi u savezu sute
L

Lucanci

pre 18 dana

Ajmo Lalate pokazi Jovanu ko je tata
Л

Лалат не зна

pre 18 dana

дал је пошао или дошао.....
K

Kumovi Vrbas

pre 18 dana

Jel moze neko da mi odgovori, zasto su doveli Makija Banja i Prestiza kada ne igraju? I zasto ovaj uvodi igrace koji nisu u formi, i zele da napuste TSC poput Djakovca?
G

Grga Cvarak

pre 18 dana

Za Banjka je stvarno cudno zasto je dovodjen, ako ce samo da im sjedi na klupi, ali Prestiz je, koliko ja znam, igrao zadnju utakmicu i dao gol. A sto se tice Djakovca... pricas, druze, o TSC-u. Nemaju oni milion igraca, pa da mogu tek tako da se odricu jednog od najboljih igraca u timu. Jeste covjek trenutno van forme, ali i citav tim je van forme tako da njegovim neigranjem neces sigurno nista rjesiti.
H

Holse

pre 18 dana

Tsc ide ka tome da će se boriti za plej of
G

Gost Bg

pre 18 dana

Nikola Lazetic,doveo kuma Damljanivica za šefa u TSC.Uslov je da igra bratanac Lazetic. Nikola Lazetic za uzvrat gura igrace TSC u reprezentaciju. Sve kombinacije...ali zato je realnost 3:0 i 1:5. Polako se gasi Madjarski projekat. TSC,OSIJEK NAFTA sve neuspesniji klubovi
n

nick kerr

pre 18 dana

Са кадетима међу четри у Европи. Са омладинцима разбио Французе. Наведи колико играча ТСЦ је играло за репрезентацију док је Лазетићев рођени брат био тренер. Што није правио шеме са братом него мора да кумом?
z

zmagole

pre 18 dana

Razbice Lala laptop trenera rutinski
м

манки

pre 18 dana

шта ти причаш, не знаш ни сам
z

zmagole

pre 18 dana

Pricam jer puno znam, kao sto vidis Lalatovic je i sa igracem manje rutinski resio lazne laptop trenere u strucnom stabu damnjanovica