Komentari na vest

Još jedno Čukino afro-pojačanje: Dogovoren vezista iz Druge lige Francuske

c

ciki123

pre oko 1 godinu

Dobar prelazni rok Čukaričkog! Šteta jedino sto je Ovusu otišao, mada ga stvarno Kerkez nije video u timu, a čeka se još uvek Veljko Simić koji može biti dobar dodatak, ali nije neophodan. Čukarički jači nego prošle godine, TSC tu negde, videćemo kako će zameniti Luku Ilića, a Partizan i Vojvodina za sada potpuna razočarenja. Vojvodini fale po stoper i zadnji vezni da zatvore ekipu, nema ih ni na vidiku, Busnić na štoperu, a Zukić i Kajević koji treba da pokrivaju pola igrališta. Neozbiljno. O Partizanu za sada je tesko reći ista pristojno, lošija ekipa od loše prošlogodišnje, fali po noseći igrač u svakoj liniji tima i Dijabate u formi da budu iole u borbi za 2. mesto. Trenutno, sa ovakvim trenerom i igračima na pripremama, 5. ekipa po kvalitetu u ligi, ako Vojvodina dovede ovo što mora dovesti.
V

Veljko9

pre oko 1 godinu

Sta bi sa Bojanom Kovacevicem, jel ce biti prodat, bile su price oko Strazbura za 3M?!
F

FkpCascais

pre oko 1 godinu

A sta, ti zelis da bude prodat pa da jaca druge lige a ne nasu?
F

FkpCascais

pre oko 1 godinu

Bravo Cuki!
D

Don Vito Korleone@mek

pre oko 1 godinu

@mek - Ne mogu da verujem! Alo, čoveče, stvarnost je sumorna u SLS! Zar ti to ne vidiš, nego je potrebno da ti nacrtam. Igre srpskih trenera u svim klubovima SLS su kulminacija jedne sveopšte dekadencije u odnosu na savremeni fudbal! Nemoj da živiš u iluziji, skini 3D naočari!
F

FkpCascais

pre oko 1 godinu

Zato ce sad biti vise stranaca i uticaj tij babadjorinih trenera ce biti manji.
?

???

pre oko 1 godinu

U cuku sam imao najvece sumnje sto se tice prelaznog roka, koliko su skromni na prici. Cuvaju pare za izgradnju stadiona, ulazu u mlade igrace pa i dzep gazde (privatni klub) najvise su me odusevili. Imaju dobrog trenera, imaju mlade igrace, iskusne igrace, jake strance koji prave razliku cak i u periodu kad nemaju ucinak, zadrzali su tim i trenera. Zelim im puno srece u evropi (vrv u lk i oni to prizeljkuju). Sto se tice tsca i vose (pogotovo) razocarali su me, a u njih sam bas verovao. Tsc djene-djene, za LE slabo, al mozda nesto urade (cisto sumnjam). Vosa me bas razocarala, ovaj trener njihov polusezonu odradio super, sta mu se desilo da pocne sa izmisljanjem pozicija, uprava gomila igrace na krilnim i bekovskim pozicijama, a skripi im na drugim mestima u ekipi to mi nikako nije jasno. Stoper, zadnji vezni, spic sto bi rekli kostur tima njima fali, a to su igraci koji presudjuju na terenu. Nek im je sa srecom, mada mnogo lose
G

Grande Trgovački

pre oko 1 godinu

Sudbina im je 3. liga i niže čim se gazda prekine igrati fudbalskog menadžera uživo, sva ualganaj - bacanje para. Čuj, Čuka da ulaže u izgradnju stadiona! AhahahahaahA, PA ZA KOGA CARE??? Ko će to da održava, posećivati neće niko, kao i do sada -AHAHAHAHAHHAA...
m

mek

pre oko 1 godinu

Zasto se u tekstu toliko potencira da je africki igrac? Decko je rodjen i odrastao u Francuskoj, verovatno je Afriku prvi put video pre par godina kada je zaigrao za tu reprezentaciju.
Z

Zvlat BG pokret

pre oko 1 godinu

Verovao sam da Matijašević zna šta radi, ali on se sada malo pogubio! Svi Afrikanci koji su igrali ili igraju u Čuki su tra-la-la igrači, koji pate od isprekidanih kontinuiteta. Ni jedan nije ostavio povoljan utisak, toliko dobar da bi ga neko tražio iz inostranstva (ne računam azijske zemlje). Badamosi, Ovusu, Ndiaje, svima nešto fali da bi bili kompletni igrači! Kada Čuka bude menjala trenera, jer ne verujem u ovog trenera sa Kipra, neka dovede nekog makar drugoligaškog trenera iz inostranstva, a ne da dovodi drugoligaške igrače iz inostranstva. Problem u srpskim klubovima je u trenerima, koji su na jako niskom nivou, a ne u našim igračima!

Branko Nikolić

pre oko 1 godinu

Poslednja rečenica govori sve. Potpuno si u pravu ali teško da će se nešto promeniti.
Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

Kradljivče nika mog, šta ćeš na vestima o Čuki?
F

FkpCascais

pre oko 1 godinu

Dosao da siri mrznju prema strancima pa mu onda trebaju prepoznatljivi nikovi jer misli da je tako ubedljivijil. A onda uzme i daje lajkove sam sebi.
D

Don Vito Korleone

pre oko 1 godinu

Ovo su najobičnije gluposti, dovesti jednog drugoligaškog fudbalera iz Francuske da igra u našoj SLS! Na ovaj način se potcenjujuju srpski igrači! Čukarički je trebao dovesti trenera iz inostranstva kao što je uradila Zvezda, a ne da dovodi ove klasične balvane za fudbal iz Afrike. Shvatite u Srbiji je manjak kvalitetnih trenera a ne igrača. Neka neki strani trener uzme pod svoje igrače Čukaričkog, pa će oni igrati kao mutavi, isto onako kako sada igraju srpski igrači u Zvezdi pod Baharom!
K

KojMoj

pre oko 1 godinu

@Don Vito Korleone@Zvlat BG pokret - Slažem se sa komentarima pod “Don Vito Korleone” i “Zvlat BG pokret”, koji su problem u srpskom fudbalu locirali na našim trenerima! Ekipe svih trenera u srpskom fudbalu igraju isto kao pod indigom. Potpuno je sve jedno da li je negde trener Petrović ili Jovanović, kada nikakvog pomaka u igri nema. Ni jedan klub iz SLS ne igra brzo, ni jedan klub nema snažnu igru, ni jedan klub nije u stanju da odigra presing na zadnju liniju, ni jedan klub ne može da izvede brzu tranziciju. Epilog? Treneri su najveća boljka srpskog fudbala! Treba uvoziti trenere iz inostranstva, a ne drugorazredne Afrikance, ako želimo uspeh srpskom fudbalu!
m

mek

pre oko 1 godinu

Gledao si Zvezdu prvi put pod vodstvom stranog trenera, pa si u naletu emocija ostavio dva komentara o stranim trenerima, ne kapiram?
A

Aca11

pre oko 1 godinu

Francuska 2. liga je u osnovi vrlo jako takmičenje i tamo može da se probere dosta dobrih fudbalera. Inače, Makabi iz Haife je sa takvim fudbalerima ušao u Ligu Šampiona... Što se Alinvija tiče, momak uopšte nema lošu statistiku. On je ponikao u Genganu kada je taj klub igrao u francuskoj 1. ligi, ali tamo nije dobio pravu šansu. Potom je prešao u Nim i za taj tim je u francuskoj 1. ligi odigrao solidnih 20 mečeva za jednu sezonu. Posle je otišao u Dižon i za njih je u francuskoj 2. ligi u prethodne 2 sezone odigrao blizu 50 prvenstvenih mečeva, a igrao je i u Kupu. Svojevremeno je prošao kroz mlađe selekcije Francuske, ali pošto su dalji pozivi Francuske izostali, on je prihvatio da nastupa za Benin, odakle mu je otac i za njihovu A selekciju je odigrao 16 zvaničnih mečeva. Pritom momak ima 24 godine i nije na zalasku karijere... U suštini, za Čuku on može da bude sasvim solidno pojačanje...
Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

Kradljivac nika!
G

Gost92

pre oko 1 godinu

Na transfermarktu se i dalje vodi kao igrač Dižona, sa važećim ugovorom do 30. Juna 2024. Ne znam otkud vam ta vest da mu je istekao ugovor?
A

Aca11

pre oko 1 godinu

Klub je ispao iz lige u niži rang takmičenja i automatski mu je poništen ugovor. Zato je sada slobodan fudbaler...
d

d. g.

pre oko 1 godinu

Čuka nešto pokušava, a Tsc se predao. Bitno je da su uzeli lovu za Ratkova.
V

Veljko9

pre oko 1 godinu

Kako se predao? Stanic,Pantovic, Cirkovic i Milovanovic pozajmica, onaj Madjar, pa sta vise brate..
G

Grga Cvarak

pre oko 1 godinu

TSC je po meni uradio daleko bolji prelazni rok nego Cukaricki.
r

ragazzi di belgrado!

pre oko 1 godinu

nekako deluje da se Čuka najbolje pojačala od rivala Tsc, i Voše... Svakako ekipa koje ce opet da bude bar 3. na tabeli ako ne i više... Malo me Tsc razocarao , ocekivao sam da ce napraviti korak napred sa pojacanjima a oni su napravili 3 koraka u nazad... Posebna prica je stara dama iz Novog Sada i virtouz Zbiljic koji je najavljivao jos prosle godine da ide na titulu, sa Batakom na klupi , Kabicem, i Vukicem i spicu koji je bio rezerva u Tsc-u...
T

TUneki

pre oko 1 godinu

Badamosi 6 meseci nije dao gol,Ovusu 1 ili 2 gola dao prosle godine Kakve su to sjajne partije
z

zauzeto ime

pre oko 1 godinu

ali da si gledao neku utakmicu cukarickog, umesto da pratis statistiku na sofi, rezultatima i slicnim aplikacijama, video bi da taj badamosi ucestvuje u igri, i bas pomaze cuki dosta ......... evo samo primer, olivie ziru uzeo svetsko prvenstvo, odigrao svaki mec od grupne faze do finala i nije postigao go kao najistureniji napadac ....... nije sve u golovima (za ekipu jeste, ali licno za igrace, manje bitno)
E

Esex

pre oko 1 godinu

Kovac i stankovic nisu zadnji vezni iako to mogu odigrati..docic isto nije klasican zadnji vezni vec je vise povuceni plejmejker..sisoko je nesto najblize zadnjem veznom sto imaju mada i on vise vuce na box to box igraca..