©pfc-cska.com
©pfc-cska.com

Zdjelar tri godine u Moskvi

Vreme čitanja: 2min | čet. 28.07.22. | 19:55

Odlični vezista promovisan u dresu CSKA

Četiri godine u Humskoj, Saša Zdjelar je svoje pošteno odslužio. I zaslužio i više od skromne oproštajne poruke na društvenim mrežama. Nije toliko ni bitno, jer navijači će ga pamtiti po tome što se nikad nije štedeo. Nedostajaće im. Jer Saša Zdjelar je danas i zvanično napustio Partizan.

Izabrane vesti

Hvala na svemu i srećno u nastavku karijere”, kratko su napisali crno-beli na društvenim mrežama.

Večeras je tu vest i zvanično potvrdio moskovski klub, koji je objavio da je Zdjelar potpisao trogodišnji ugovor i zadužio dres sa brojem pet.

Raspoloženje u Humskoj očigledno nije na nivou posle dva remija u prva tri kola Mozzart Bet Superlige. A sada novi problem za šefa struke Iliju Stolicu, jer Zdjelar je u proteklim sezonama bio najkonstantniji Partizanov igrač. I mada nije od onih čiji potezi podižu publiku na noge, davao je timu črvstinu, takmičarsku notu, bio je igrač koji je dizao ekipu kada bi potonula.

Čini se da će sada baš takav nedostajati Stolici. Ekipa za sada ne izgleda dobro i sportski direktor Ivica Iliev je zbog toga već napustio klub, po drugi put. To ipak ništa neće značiti ako se tim ne podigne i počne da pobeđuje, posebno zato što mu tek slede prvi evropski izazovi, protiv kiparskog AEK-a.

Bez Zdjelara u timu, to će ići znatno teže. U crno-belom dresu 197 utakmica, šest golova, 21 asistencija i ko zna koliko dobijenih duela u kojima je gulio koske za Partizan. Valja to poštovati.

Podsetimo, ovog leta klub je napustio i Marko Jevtović, dok Ljubomir Fejsa još nije spreman da igra...

 

 


tagovi

Saša ZdjelarFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara