Još jedan poslovni promašaj Junajteda: Pojačanje od 55.000.000 evra, prodato za 17.600.000

Vreme čitanja: 2min | uto. 13.08.24. | 13:40

Aron Van Bisaka prešao u Vest Hem i otvorio prostor za angažovanje Nusaira Mazrauija

Kako potez Mančester Junajteda oko angažovanja Arona van Bisake proglasiti nakon pet godina, osim velikim promašajem? Istina, bilo je i većih. Igrač, kojeg su Crveni đavoli 2019. godine platili 55.000.000 evra, danas je napustio Old Traford za 17.600.000. Nekadašnji mladi reprezentativac Engleske, iza sebe je ostavio 190 utakmica u dresu Junajteda, ali je činjenica da na terenu nije pružio ono što se od njega očekivalo.

Odlazak nekadašnjeg igrača Kristal Palasa otvorio je prostor za angažovanje defanzivca Bajerna, Nusaira Mazrauija, koji je bio velika želja Erika ten Haga čitavog leta. Marokanac bi uskoro trebalo da zaduži dres novog kluba, u transferu koji bi sa bonusima trebalo da dostigne cifru od oko 20.000.000 evra.

Izabrane vesti

U Vest Hemu očigledno veruju da bi Van Bisaka u Londonu mogao da doživi svoj igrački vrhunac, s obzirom na to da su desnom beku dali čak sedmogodišnji ugovor.

"Nije mi bilo teško da se dogovorim sa Vest Hemom. Uzbuđen sam i srećan što sam ovde. Neverovatan je osećaj vratiti se u London. Rođen sam ovde, u pitanju je grad koji igra veliku ulogu u mom životu, tako da mi ovo mnogo znači. Zahvalan sam na toploj dobrodošlici. Jedva čekam da izađem na teren, upoznam saigrače", rekao je Van Bisaka.

Direktor Čekićara Tim Stejden je izuzetno zadovoljan igračem koji stiže u najboljim godinama u njegov klub.

"On je neverovatno talentovan i cenjen defanzivac, odličan u situacijama jedan na jedan. Takođe je svestran, odigrao je preko 170 utakmica u Premijer ligi, poznaje takmičenje. Veoma uzbudljiv momenat u trenucima kada se pripremamo za početak sezone", poručio je čelnik Vest Hema.



tagovi

Aron Van BisakaLetnji prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara