Komentari na vest

Još jedan odlazak sa Brda: Badamosi ide u Tursku

m

metalika moj dobar

pre oko 2 meseca

drvo...klasicna menadzerska prevara
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Joj kad se setim hvalospeva te igrač za bundesligu te Mitre što ga ti nisi doveo bla,bla,bla... a on će završiti kao i onaj Nedeljko, što je nama gol dao i svi skakali da se dovede novi Drogba, u našoj južnoj pokrajini da igra pokrajinsku ligu.
g

gamethegreat

pre oko 2 meseca

Ovaj Badamosi je još jedan dokaz o tome kakve fudblaske cepanice igraju, na slu, u SLS! Svašta se dovodi iz Afrike! Sada je Čuka dovela još jednog Afrikanca, koji je bio rezerva u MLS! Im a li ovo veze s mozgom?!
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Kako sad to? Pa juče si ti skako kao je baš ovaj vrhunski igrač i kako je Mitar slep,a skauting Čuke ga doveo. Ustvari nisi ti ti si ona podeljena rasistička ličnist na hiljade tuđih nikova al mnogi su pisali da je vrhunski. Kad ono biće ko Nedeljko da igra pokrajinsku ligu u našoj južnoj pokrajini.
h

hahah…..

pre oko 2 meseca

Nikog oni ne mogu naplatiti kao Igora Miladinovića i Mihajla Cvetkovića ali džabe to govoriti !! Sto se ne prodaju u Mls i Badamosi i Mello kad imaju kvalitet nego se guraju naša deca tamo !!!??
N

News

pre oko 2 meseca

Miladinovicu istice ugovor za 5 meseci tako da Cukaricki na njemu nece zaraditi. Cvetkovic ima jos godinu I po ugovora tako da na njemu mogu da zarade