(© AFP)
(© AFP)

Još jedan dobar evropski test: Zvezda 26. jula čeka Fjorentinu

Vreme čitanja: 1min | sub. 08.07.23. | 12:12

Jović, Terzić i Milenković stižu na Marakanu

Postaralo se rukovodstvo Crvene zvezde da novom treneru Baraku Baharu obezbedi što bolje rivale tokom priprema za narednu sezonu u kojoj će jedan od ciljeva biti da se ostavi značajniji trag u Ligi šampiona. Prvak Srbije tako učestvuje na snažnom turniru u Sankt Peterburgu (već je savladao Zenit, danas igra sa Nefčijem, a 12. jula sa Fenerbahčeom), dok će generalnu probu pred takmičarski duel imati protiv – Fjorentine.

Još nije zvanično, ali je izvesno da će italijanski tim gostovati na stadionu „Rajko Mitić“ 26. jula, što će predstavljati još jednu kvalitetnu proveru uoči starta Mozzart Bet Superlige, tri dana kasnije. Ako ne bude novih pomeranja... Koliko su standardi na Marakani podignuti postaje jasno podsećanjem da je Viola finalista poslednjeg izdanja Lige konferencije (u Pragu poražena od Vest Hema) i finalista Kupa Italije (izgubila od Intera).

Izabrane vesti

Duel ekipe iz Firence i Crvene zvezde će predstavljati priliku da publika pozdravi trojicu srpskih reprezentativaca, sa posebnim akcentom na tandem nekadašnjih članova crveno-belih, Luku Jovića i Aleksu Terzića, kojima će društvo praviti Nikola Milenković.

Najavljeno je da će za susret srpskog i italijanskog tima važiti premijum sezonske ulaznice, ali ne i standardne sezonske. Isto tako, nagovešteno je još prijateljskih utakmica protiv poznatih evropskih klubova tokom avgusta, što je trebalo da bude priprema za grupnu fazu Lige šampiona.

Pominjalo se da bi u generalnoj probi crveno-beli mogli da odmere snage sa TSC-om, ali se od tog plana, očigledno, odustalo.



tagovi

Prijateljske utakmiceFjorentinaFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara