Miloš Ostojić ispred novog saigrača, Ezea
Miloš Ostojić ispred novog saigrača, Ezea

Još dva potpisa na Brdu: Ostojić i Ćirković do juna 2021.

Vreme čitanja: 2min | pon. 10.02.20. | 14:11

Čeka se Luka Stojanović

Prilično tih bio je Čukarički tom zimskog prelaznog roka, doveo je samo Vinseta Ezea iz Vojvodine s namerom da pojača napad i krilo Milana Savića iz belgijskog Mehelena, ali su zato po okončanju pijace „pala“ još dva potpisa na Banovom brdu. Nove ugovore sa belo-crnima potpisali su defanzivci Nikola Ćirković i Miloš Ostojić.

Obojici je saradnja sa klubom isticala krajem aktuelne sezone, da bi ovog ponedeljka produženi za još godinu dana. Na taj način blisku budućnost su vezali za tim Aleksandra Veselinovića i očekuje se da budu važni šrafovi i tokom prolećnog dela sezone. Otkako je pre devet meseci stigao iz Voždovca Ćirković je odigrao 17 superligaških i još četiir meča u kvalifikacijama za Ligu Evrope, dok je Ostojić (bivši član Partizana i BATE Borisova) početkom avgusta stigao na Banovo brdo iz Napretka i bio akter 11 prvenstvenih i jednog kup duela.

Izabrane vesti

Očekuje se da narednih dana paraf na novu vernost Brđanima stavi i Luka Stojnović, pošto i vezisti ugovor ističe na leto.

Istovremeno, Čuka iz niželigaša IMT-a sa Novog Beograda vratila svoje dete, Luku Zorića. U pitanju je 21-godišnji vezista, po potrebi i levi bek, koji je ponikao na Banovom brdu, dokazivao se u Grafičaru i IMT-u, a tokom priprema na Kipru zadovoljio kriterijume stručnog šptaba, za šta je nagrađen potpisom ugovora do zime 2024.

S druge strane, produžene su pozajmice Nikoli Terziću, Andriji Fratroviću i Marku Rakonjcu (svi u IMT-u, lideru Srpske lige „Beograd“). Njihovim putem će i golman Novak Mićović. Marko Šarić i Bojica Nikčević idu na kaljenje u Radnički iz Pirota, Kosta Aleksić prosleđen je Napretku do kraja sezone, a Slobodan Rubežić ostaje u Novom Pazaru. Viktor Lukić je sporazumno raskinuo ugovor.

Čukarički kalendarsku 2020. otvara duelom sa Crvenom zvezdom, u subotu od 14.30 na Banovom brdu.

(FOTO: MN Press)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara