Još Dani Olmo i napad na vrh!

Vreme čitanja: 1min | pon. 14.10.19. | 17:50

Cena od 40 miliona evra je prihvatljiva za premijerligaša

Pominjali su se brojni klubovi iz top kategorije, Bajer iz Leverkuzena je dostavio ponudu tešku 25 miliona evra, što je Dinamo glatko odbio. Međutim, Dani Olmo je posle odličnih igara u Ligi šampiona i dalje tražena roba.

Mladi Španac je u više navrata isticao da mu je super u Zagrebu, posebno sada kada igra Ligu šampiona. Međutim, teško da će sjajni vezista ostati u Zagrebu i posle zime. Posebno, ako Dinamo ne izbori nokaut fazu elitnog takmičenja.

Izabrane vesti

Španija je njegova želja, ali Bleacher report donosi teskt s listom deset potencijalnih velikih transfera u zimskom prelaznom roku. Olmo se pominje kao velika želja Lestera.

Lisice su sjajno počele sezonu u Premijer ligi. Imaju samo dva boda manje od drugoplasiranog Sitija, a Brendonu Rodžersu nedostaje samo još jedno vrhunsko krilo kako bi se upustio u borbu sa najjačima. Španac bi trebalo da predstavlja poslednji komad pobedničke slagalice.

Pomenuti mediji piše da Lester ima 40 miliona na raspologanju, koliko u ovom trenutku traži Dinamo. Posebno, što je klupska kasa puna, jer je Heri Megvajer prodat Junajtedu.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara