Jezivi krici na praznom stadionu... Najskuplji igrač belgijskog fudbala je vrištao od bolova (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 01.11.20. | 21:31

Novopečeni reprezentativac nema sreće

Zinjo Vanhojzden je važio za čudo do deteta čim se pojavio u mlađim kagegorijama Standarda.

Sa 16 godina je prešao iz Liježa u Inter gde je kao 17-godišnjak trenirao sa prvim timom, a igrao mečeve za mladi tim Nerazura. Upravo u Ligi šampiona za mlade timove je doživeo tešku povredu koja ga je sprečila da se probije u prvi tim. Pokidao je ligamente kolena i morao na višemesečnu pauzu.

Izabrane vesti

Iz Intera se 2018. vratio u matični Standarda da se oporavlja i da se sprema za povratak na teren. Kada je ozdravio, zauzeo je mesto u poslednjoj liniji Crvenih i zablistao. Veliki talenat je isplivao na površinu. Standard ga je otkupio od Intera za 12.500.000 evra što je i do danas najveća kupovina u istoriji belgijskog fudbala, a odmah posle toga je Vanhojzden opet povredio kolena. Išao je na operaciju meniskusa.

Vratio se i posle toga, odigrao sjajnu prošlu sezonu, u istom stilu počeo i ovu da bi kao kruna stigao poziv u reprezentaciju Belgije za koju je debitovao početkom meseca. Belgijanci vide Vanhojzdena kao budućeg komandanta odbrane, Inter se raspitivao da ga vrati i taman kada je sve izgledalo idilično, danas je usledio novi košmar.

U meču protiv Ostendea, Standardov defanzivac je doživeo povredu, za koju bi se po njegovim urlicima reklo da je teže prirode. Na praznom stadionu u LIježu, Zinjovi jauci su jezivo odzvanjali i odmah je bilo jasno da je u pitanju nešto ozbiljno. Posle nekoliko minuta je u suzama iznet sa terena i prema prvim prognozama, nastradali su ligamenti kolena. A možda i skočni zglob. 



tagovi

Zinjo Vanhesden

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara