©MN Press
©MN Press

Jevtović se vraća u dobro poznatu sredinu: Srbin u pregovorima sa Konjom

Vreme čitanja: 1min | pet. 12.07.24. | 17:04

Vezni fudbaler na korak od kluba čiji je dres nosio tri sezone

Nova epizoda u Turskoj za Marka Jevtovića će početi predstojećeg leta s obzirom na to da je vezni fudbaler dogovorio povratak u Konju.

Kako navode turski mediji nekadašnji fudbaler Partizana i Novog Pazara dogovorio je povratak u klub za koji je igrao od avgusta 2018. do jula 2021. godine.

Izabrane vesti

Prema informacijama sa Bosfora Jevtović je blizu dogovora sa Konjom, te se ozvaničenje očekuje u narednim danima, a fudbaler rođen 1993. godine u dobro poznatu sredinu stiže kao slobodan igrač, po isteku ugovora sa Gacijantepom.

Vezni fudbaler koji je prvi put u redove Konje stigao iz Partizana, za obeštećenje od 500.000 evra, u međuvremenu je fudbalski put gradio u Dohi, igrajući za Al Ahli, odakle se posle jedne polusezone vratio u Humsku.

Posle šest meseci među crno-belima Jevtović se vratio u Tursku gde je do kraja minule sezone nosio dres Gacijantepa. U redovima Konje, dočekaće ga Filip Damjanović, nekadašnji štoper Voždovca, kao i poznato superligaško lice Josip Čalušić, doskorašnji defanzivac TSC-a.


tagovi

Marko JevtovićKonja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara