FOTO: NK Celje
FOTO: NK Celje

Jesenas dao gol samo Zvezdi, na proleće u lideru slovenačkog prvenstva

Vreme čitanja: 1min | pon. 08.01.24. | 23:43

Sandej Adetundži na svom debiju na Banovom brdu rešio derbi sa crveno-belima, ali se više nije upisao u strelce, pa će golgetersku formu potražiti u Celju

Napadač Čukaričkog Sandej Adetundži narednih šest meseci provešće na pozajmici u slovenačkom Celjeu.

Visoki golgeter, rođen u Lagosu, danas je zvanično predstavljen u novom klubu, a u jesenjem delu sezone postigao je samo jedan gol na ukupno 11 nastupa u Mozzart Bet Superligi. Taj gol bio je pobedonosni u derbiju sa Crvenom zvezdom u sedmom kolu. Zabeležio je i jednu asistenciju, i to u porazu od Partizana u Humskoj.

Izabrane vesti

Adetundži je na Banovo brdo stigao 1. septembra prošle godine, pa je debitovao baš protiv Crvene zvezde 16 dana kasnije, zbog čega je ovoga puta insistirao da pređe u drugi klub pre nego što počnu pripreme za prolećni deo sezone.

"Osećam se veoma dobro, došao sam u klub u koji sam želeo. Jedva čekam da sve počne. U Celju sam čuo sve najbolje, a trenera već poznajem (Damir Krznar, prim.aut). U prvoj polovini sezone sam se kasno priključio timu, nisam imao konkretnu predsezonu u nogama. Sada mi je bilo važno da se priključim ekipi na početku priprema, jer nisam želeo da se ponovi situacija iz Čukaričkog", rekao je Sandej Adetundži po dolasku u Celje.

Novi Adtundžijev tim je ubedljivo prvi nakon jesenjeg dela sezone u slovenačkom prvenstvu, sa deset bodova više od drugoplasirane Olimpije.



tagovi

Sandej AdetundžiZimski prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara