©Starsport
©Starsport

Sabo zadovoljan odlukom FSS: TSC želi u Evropu

Vreme čitanja: 1min | čet. 07.05.20. | 16:56

Sa četvrtog mesta vidi se međunarodna scena

Prva sezona u eliti u istoriji kluba i odmah – napad na Evropu. TSC je hit prekinute sezone, od prvog kola je zaigrao sjajno i posle 26 odigranih rundi je na četvrtom mestu. A, to je pozicija sa koje bi se moglo u Ligu Evrope, ukoliko ne bude senzacije u Kupu Srbije.

Fudbalski savez Srbije je juče doneo odluku da se prekinuti šampionati nastavi i to samo još četiri kola, bez plej-ofa i plej-auta, što ide na ruku TSC-u.

Izabrane vesti

Trener tima iz Bačke Topole Zoltan Sabo zadovoljan je odlukom saveza i najavljuje da će njegov tim učiniti sve da do kraja zadrži četvrtu poziciju.

Što se tiče TSC-a, naša želja je da zadržimo četvrtu poziciju na tabeli i izborimo učešće u evropskom takmičenju. Imamo tri boda više od petoplasiranog Čukaričkog i svakako ćemo učiniti sve što možemo da zadržimo prednost. Sve je na nama, nadam se da ćemo uspeti“, rekao je Sabo.

Veliki je optimista i kapiten ekipe Saša Tomanović.

Imamo ispred sebe četiri utakmice koje će sigurno biti teške, pogotovo jer nam je Čukarički blizu. Ipak, potrudićemo se da nastavimo tamo gde smo stali, da ostvarujemo pobede i izborimo Evropu“, istakao je Tomanović.

Do kraja sezone TSC će dočekati Javor i Crvenu zvezdu, dok će gostovati Proleteru u Novom Sadu i Radničkom u Nišu. S druge strane, Čukarički ide na noge Vojvodini i Partizanu, a dočekaće Inđiju i Mačvu.



tagovi

TSC Bačka TopolaZoltan Sabo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara