(©Starsport)
(©Starsport)

Jedinstvo se ne pomera s mesta, Miladinović promašio pobedu

Vreme čitanja: 2min | pon. 18.09.23. | 18:15

Smederevo i dalje neporaženo u Mozzart Bet Prvoj ligi Srbije – 0:0

Ništa novo na Ubu. Promenjen je trener, došao je treći od početka sezone, ali Jedinstvo i dalje igra slabo, gotovo da se ne pomera s mesta.

S druge strane, Smederevo je i posle 7. kola i dalje neporaženo u Mozzart Bet Prvoj ligi Srbije, jedino uz lidera OFK Beograda. Jedino što publika danas na stadionu „Dragan Džajić“ nije imala mnogo toga da vidi. Ni golova, niti nekih brojnih velikih šansi – 0:0.

Izabrane vesti

Smederevci su bolje otvorili utakmicu, Dimitrijević je u 3. minutu bio u solidnoj poziciji, ali je njegov udarac glavom izblokirao Rajović. Jedinstvo je prvi pokušaj imalo u 14. minutu, dobro je tukao Doderović, no golman gostiju Kaličanin je bio na visini zadatak.

Mogli su Oklopnici mnogo bolje da reše situaciju u 34. minutu, kada je Ivić odlučio da šutira sa 16 metara, iako mu se Obradović ubacivao sa leve strane. Udarac nije bio loš, golman Jedinstva Jovanović ga je zaustavio nogom. Odgovor Ubljana je stigao dva minuta pre kraja poluvremena, Miladinović je ušao u šesnaesterac, zakomplikovao sebi situaciju, odigrao traljavu povratnu loptu na peterac i Smederevo se odbranilo.

Malo je nedostajalo da Ubljani povedu na startu drugog dela greškom veziste Vujičića, koji je vratio kratku loptu svom golmanu, ali je ipak Kaličanin stigao do nje za sekund pre Adamovića.

Najbolju šansu na utakmici imala je „desetka“ Jedinstva Miladinović u 55. minutu, kada je sa peterca šutirao iz okreta, a Kaličanin je kao rukometni golman nogom skrenuo loptu van gola. A, odlični priliku imao je i u 66. minutu, kada je ponovo sa peterca poslao loptu preko prečke. Ako je za utehu, bilo je malo iskosa.

MOZZART BET PRVA LIGA SRBIJE – 7. KOLO

Subota

Mačva – Inđija 2:1 (1:0)

/Radunović 34, 48pen – Mijailović 54/

GFK Sloboda Užice – OFK Vršac 1:1 (1:0)

/Dijuf 9ag – Tomić 81/

Dubočica – Kolubara 1:1 (0:1)

/Savić 88pen – Filipović 22/

Nedelja

Grafičar - OFK Beograd 0:5 (0:3)

/Mituljikić 22, Knežević 23, Marković 31, Georgijević 67, 72/

Radnički Novi Beograd - Radnički Sremska Mitrovica 0:1 (0:1)

/Gajić 10/

RFK Novi Sad - Tekstilac 1:0 (1:0)

/Furtula 39/

Metalac - Mladost GAT 0:0

Ponedeljak

Jedinstvo Ub - Smederevo 0:0



tagovi

Jedinstvo UbSmederevoMozzart Bet Prva liga Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara